Синівська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

Тридцять п'ята річниця Чорнобильської катастрофи

Тридцять п'ята річниця Чорнобильської катастрофи

Цьогоріч, 26-го квітня, минає 35 років, як на 4-му енергоблоці Чорнобильської атомної електростанції сталася катастрофа планетарного масштабу, яка є найбільшою за всю історію ядерної енергетики, як за кількістю загиблих і потерпілих від її наслідків людей, так і за економічним збитком. Відлуння цієї трагедії відчувається і зараз, а значить ми маємо гідно вшанувати тих, хто поклав своє життя або віддав своє здоров’я за те, щоб ми сьогодні могли спокійно жити і розбудовувати нашу власну державу.

08:38 26.04.2021

Діалог, який може змінити майбутнє

Діалог, який може змінити майбутнє

Цей тиждень, став дуже тривожний для жителів громади, особливо Капустянам, Подільчанам та Підставчанам. Згідно РОЗПОРЯДЖЕННЯ сільського голови № 61-ОД по кожному старостинському окрузі робочою групою були проведені зустрічі з громадськістю. Жителі ознайомившись з проєктами рішень, які винеслись на публічні обговорення, почали пропонувати шляхи вирішення. В ході діалогу основну увагу було спрямовано на те, що ніхто не припиняє діяльність закладу. Громадськості дано 20 календарних днів, з дня оголошення громадських обговорень, для того щоб, знайти вихід з положення. До 8 травня будуть прийматися пропозиції учасників громадського обговорення, вони подаються у письмовій  формі, надсилаються на адресу Синівської сільської ради:

17:46 23.04.2021

ПОВІДОМЛЕННЯ "Про встановлення ставок місцевих податків і зборів на території Синівської сільської територіальної громади на 2022 рік» та аналізу його регуляторного впливу

ПОВІДОМЛЕННЯ "Про встановлення ставок місцевих податків і зборів на території Синівської сільської територіальної громади на 2022 рік» та аналізу його регуляторного впливу

 ПОВІДОМЛЕННЯ  про оприлюднення проекту регуляторного акту – рішення Синівської сільської ради «Про встановлення ставок місцевих податків і зборів на території Синівської сільської територіальної громади на 2022 рік» та аналізу його регуляторного впливу

14:38 23.04.2021

До уваги депутатів Синівської сільської ради (ТГ)

До уваги депутатів Синівської сільської ради (ТГ)

До уваги депутатів 29 квітня 2021 року  о 10:00 відбудеться засідання 6 сесії 8 скликання у приміщенні Синівської сільської ради за адресою: село Синівка, вулиця Спортивна, будинок, 2. На порядок денний виносятся наступні питання:

09:47 22.04.2021

Про якісні соціальні послуги

Про якісні соціальні послуги

20 квітня 2021 року відбулася планова робоча зустріч начальника відділу соціального захисту населення Синівсьої сільської ради Михайла Супруна  із соціальними робітниками, які обслуговують одиноких непрацездатних осіб на території с. Синівки про надання соціальної послуги догляд вдома. В процесі проведеної зустрічі були обговорені питання надання якісних послуг робітниками. Наголошено на дотримання  протиепідемічних заходів в період  карантину в зв’язку  з поширенням короновірусної хвороби COVID – 19. Звернуто увагу на дотримання заходів, спрямованих на збереження життя та здоров’я надавачів та отримувачів соціальних послуг.

16:37 21.04.2021

Добре діло для нашого майбутнього

Добре діло для нашого майбутнього

На останніх вихідних у селі Синівка біля адміністративного приміщення сільської ради її працівники разом з жителями села зробили дуже гарну справу, ініціатором якої став голова Олег ТИХОНЕНКО. Завдячуючи Сергію БОГДАНУ директору ТОВ ФГ "ОБРІЙ" за благодійну допомогу садженцями, було посаджено фруктовий сад. В майбутньому ця невеличка подія принесе море вітамінів для кожного бажаючого покуштувати чудових, спілих фруктів. Велика подяка всім громадянам, хто долучився до даної акції. 

08:41 20.04.2021

Громадські слухання

Громадські слухання

До уваги жителів територіальної громади згідно РОЗПОРЯДЖЕННЯ сільського голови № 61-ОД "Про створення робочої комісії з питань оптимізації освітянської, культурної мережі установ на території сільської ради" будуть проведені громадські слухання з приводу майбутнього ЗЗСО села Капустинці, Подільки та ЗДО села Підставки.

15:30 19.04.2021

Заборона штучних квітів на кладовищах громади

Заборона штучних квітів на кладовищах громади

Вже багато років в Україні точиться дискусія, які квіти нести на цвинтар в поминальні дні: живі чи штучні, виготовлені з пластику. Екологи наголошують, що під дією кліматичних факторів, в процесі розкладу пластик виділяє отруту в атмосферу. Старі пластикові квіти викидають на сміттєзвалище, де вони пролежують тривалий час. Спалення таких квітів забруднює повітря токсинами і тим ми дихаємо. Це пряма загроза здоров’ю, особливо такі викиди сприяють виникненню онкологічних захворювань. Закопувати їх теж немає сенсу, бо вони не гниють. Знову ж таки, це шкода довкіллю і тим, хто ще живий.

21:18 16.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь