Синівська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

Актуальні питання призначення субсидій

Актуальні питання призначення субсидій

Нові правила призначення і нарахування субсидій викликають багато запитань у існуючих та потенційних отримувачів. Міністерство соціальної політики України відібрало питання, що найчастіше зустрічаються, і підготувало вичерпні відповіді.

15:27 26.05.2021

Вимоги щодо застосування засобів захисту рослин в межах населеного пункту.

Вимоги щодо застосування засобів захисту рослин в межах населеного пункту.

Згідно Закону України «Про захист рослин» ст.4 та ст.21 є обов»язковим здійснення заходів, щодо захисту рослин підприємствами, установами, організаціями всіх форм власності та громадянами діяльність яких пов»язана з користуванням землі та вирощуванням сільськогосподарської продукції.

08:05 25.05.2021

До уваги громадян

До уваги громадян

В зв’язку з проведенням весняно-польових робіт ТОВ «Агропартнери-2009» повідомляє, що з 22.05.2021 по 29.05.2021 в селах Синівка, Довжик, Підставки, Мельники, буде проведено внесення страхового гербіциду «Челенж» на посівних площах соняшнику.

17:41 21.05.2021

Тривають ремонтні роботи по ЗДО «Журавлик»

Тривають ремонтні роботи по ЗДО «Журавлик»

З ініціативи сільського голови Синівської ОТГ Тихоненка Олега Івановича, та за підтримки директора ДПТНЗ «Синівський ПАЛ» Хоменка Євгенія Васильовича, в ЗДО «Журавлик» Капустинського старостинського округу учнями ліцею: Пожаром Дмитром, Мальцевим Владиславом, Ярошенком Ярославом, Лукашем Євгенієм, Дрозденком Андрієм, Пестерєвим Нікітою, разом з майстром виробничого навчання Бондаренко Галиною Андріївною , виконані роботи по шпаклюванню стін з нанесенням декоративної штукатурки. Майстром виробничого навчання Кулиничем Олександром Миколайовичем проведенні роботи по укладанню плитки на стіні. 

18:55 20.05.2021

Протидія домашньому насильству

Протидія домашньому насильству

Відповідно до ст. 1 Закону України «Про запобігання та протидію домашньому насильству» (далі – Закон), домашнім насильством визнаються діяння (дії або бездіяльність) фізичного, сексуального, психологічного або економічного насильства, що вчиняються в сім’ї чи в межах місця проживання або між родичами, або між колишнім чи теперішнім подружжям, або між іншими особами, які спільно проживають (проживали) однією сім’єю, але не перебувають (не перебували) у родинних відносинах чи у шлюбі між собою, незалежно від того, чи проживає (проживала) особа, яка вчинила домашнє насильство, у тому самому місці, що й постраждала особа, а також погрози вчинення таких діянь.

16:37 19.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь