Синівська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

Зробимо чистою громаду РАЗОМ!

Зробимо чистою громаду РАЗОМ!

До уваги жителів громади, за ініціативи голови ТГ Олега ТИХОНЕНКА  на засіданні виконавчого комітету були затверджені місця, графіки та маршрути вивезення твердих побутових відходів. Синівка у вівторок з 8:00, Підставки у вівторок з 13:00. Подільківський старостинський округ перша і третя п’ятниця місяця з 8:00. Капустинський старостинський округ остання п’ятниця місяця з 8:00. Колядинець та Саї ведуться роботи в цьому напрямку, найближчим часом питання буде вирішене, і додатково повідомлено, слідкуйте за новинами.

19:36 15.04.2021

Про закінчення опалювального сезону 2020-2021 р.р.

Про закінчення опалювального сезону 2020-2021 р.р.

У зв'язку з стрімким підвищенням середньодобової температури навколишнього середовища вона досягла позначки більше 8 градусів цельсія протягом більше трьох діб, згідно з будівельними нормами, правилами технічної експлуатації та нормами санітарного законодавства, на засіданні виконавчого комітету Синівської сільської ради було прийнято рішення про закінчення опалювального сезону 2020-2021 р.р.

14:05 15.04.2021

До уваги депутатів Синівської сільської ради (ТГ)

До уваги депутатів Синівської сільської ради (ТГ)

До уваги депутатів 16 квітня 2021 року  о 13:00 відбудеться засідання позачергової 5 сесії 8 скликання у приміщенні Синівської сільської ради за адресою: село Синівка, вулиця Спортивна, будинок, 2. З порядком денним можна ознайомитися за посиланням: ПОРЯДОК ДЕННИЙ

10:31 13.04.2021

До уваги персонального складу виконавчого комітету Синівської сільської ради (ТГ)

До уваги персонального складу виконавчого комітету Синівської сільської ради (ТГ)

15.04.2021 року об 11:00 годині відбудеться засідання виконавчого комітету Синівської сільської ради (ТГ) у приміщенні Синівської сільської ради, за адресою: село Синівка, вулиця Спортивна, будинок, 2.

09:45 13.04.2021

До уваги жителів сільської ради !!!

До уваги жителів сільської ради !!!

В Україні  значно посилено відповідальність за порушення, пов’язані із вогнем, відповідно до Кодексу України про адміністративні правопорушення діють наступні штрафи:

13:59 12.04.2021

Патріотизм іноді зашкалює

Патріотизм іноді зашкалює

У суботу 10 квітня за ініціативи голови громади на протязі всього дня тривали роботи на централізованому сміттєзвалищі села Синівка. Завдячуючи патріотам села сміттєзвалище було приведене у далеко невідповідний стан. Дійшло до того, що людям важко проїхати чи пройти ще декілька метрів і вони створили сміттєзвалище не тільки на дорозі, яка проходить повз його, а й на людських городах, які знаходяться поблизу сміттєзвалища.

11:36 12.04.2021

Робочі моменти

Робочі моменти

Сьогодні 9 квітня з робочим візитом до Капустинського старостинського округу, завітав голова Синівської ТГ Олег ТИХОНЕНКО. Перша зустріч відбулась біля містка в центрі села, де працівники старостату проводили впорядкування території, далі пройшовши вулицями села, Олег Іванович відвідав дитячий садочок, ФАП.

16:53 09.04.2021

Капітальний ремонт системи опалення в ЗДО «Журавлик»

Капітальний ремонт системи опалення в ЗДО «Журавлик»

Спільною співпрацею голови громади Олега ТИХОНЕНКА та старости Капустинського старостинського округу Світлани КУЛИНИЧ розпочато капітальний ремонт системи опалення в ЗДО «Журавлик», за фінансової підтримки Благодійного фонду «Разом з Кернел».

13:11 07.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь