Синівська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

Рука допомоги повертається

Рука допомоги повертається

З 1 січня наступного року в Україні починає діяти державна програма, яка перетворюватиме малозабезпечених і довготривалих безробітних на підприємців. Механізми цієї програми були успішно апробовані в пілотному проекті «Рука допомоги», який був реалізований Міністерством соціальної політики України за підтримки Світового банку в межах проекту «Модернізація системи соціальної підтримки населення України» у 2016-2019 роках. Тоді понад 230 довготривалих безробітних у трьох областях отримали безвідсоткову поворотну допомогу від держави на початок власної справи. Більше 90% з них успішно працюють і сьогодні.

09:39 22.06.2021

Шановні фермери!

Шановні фермери!

Так склалося традиційно, що у червні аграрії святкують День фермера!

23:16 18.06.2021

Благодійна допомога Синівському будинку культури від ТОВ "Агропартнери 2009"

Благодійна допомога Синівському будинку культури від ТОВ "Агропартнери 2009"

З історії ми знаємо, що благодійність завжди була властива українському народу. Це ще раз підтвердив директор ТОВ  «Агропартнери-2009» - Сергій Миколайович Жамардій, котрий надав спонсорську допомогу по заміні енергозберігаючих вікон Синівського сільського будинку культури та сільської бібліотеки. Дуже приємно жити і працювати з людьми, які вболівають за розвиток об’єднаних громад.

14:49 18.06.2021

Велика подія для Синівської громади

Велика подія для Синівської громади

Сьогодні, 18 червня 2021 року, біля приміщення відділу ЦНАП було людно. Всі присутні зібралися з нагоди важливої події - урочистого відкриття відділу ЦНАП Синівської сільської ради. Це справді велике досягнення , і нам приємно, що саме наша громада отримала можливість однією з перших, з близько 600 громад України , відкрити відділ ЦНАП, який відповідає всім сучасним вимогам та європейським стандартам.

14:08 18.06.2021

Наполеглива праця дає свої плоди…

Наполеглива праця дає свої плоди…

Спільними стараннями голови громади Олега ТИХОНЕНКА, керівного складу ГУ НП у Сумській області, начальника Роменського РВП ГУНП в Сумській області полковника поліції Лещенка А.А., а також начальника  поліцейської дільниці № 1 (с. Липова Долина) відділення поліції № 1 (с. Недригайлів) Роменського РВП ГУ НП а Сумській області підполковника Жертолського О.Б. сьогодні в Синівській ТГ відбулася значуща подія – відкриття першої в Роменському районі станції «ПОЛІЦЕЙСЬКИЙ ОФІЦЕР ГРОМАДИ».

18:57 17.06.2021

ПЛАНОВИЙ КОНТРОЛЬ ЗА НАДАННЯМ СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ

ПЛАНОВИЙ КОНТРОЛЬ ЗА НАДАННЯМ СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ

Відповідно до ст. 11 Закону України «Про соціальні послуги», Постанови Кабінету Міністрів України від 01.06.2020 року № 449 «Про затвердження проведення моніторингу надання та оцінки якості соціальних послуг», комісією в складі начальника відділу соціального захисту Синівської сільської ради Михайла СУПРУНА, старост Капустинськогоського старостинського округу Світлани КУЛИНИЧ Саївського старостинського округу Григорія ВАЛЮХА 15 червня 2021 року, була здійснений плановий моніторинг надання соціальної послуги соціальними робітниками на території с. Капустинці та Саї.  В ході відвіданих одиноких непрацездатних, здійснено обстеження умов їх проживання та опитування щодо якості отриманої послуги догляд вдома. За результатами перевірки соціальним робітникам будуть надані конкретні рекомендації по покращенню якості соціальної послуги.

18:10 16.06.2021

Привітання з нагоди дня МЕДИЧНОГО ПРАЦІВНИКА

Привітання з нагоди дня МЕДИЧНОГО ПРАЦІВНИКА

Професіоналізм та професійні якості – людяність, співчуття; досвід та відмінні знання характеризують професію МЕДИЧНОГО ПРАЦІВНИКА, бо людина довіряє їм головне – здоров’я і життя своє та своїх дітей; беззаперечно дотримується рекомендацій та виконує їхні приписи.

16:08 15.06.2021

Оголошення

Оголошення

Шановні жителі села Синівка, Подільки, Підставки у кого є в користуванні сінокоси, але немає ВРХ зверніться будь-ласка в сільську раду для відмови від них, а також щоб не сплачувати за них податок. Сільська рада в свою чергу надасть ці сінокоси тим власникам ВРХ, у яких вони є.

09:28 15.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь