Синівська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

Шановні ветерани! Дорогі мешканці громади!

Шановні ветерани! Дорогі мешканці громади!

Від щирого серця вітаємо Вас із Днем пам’яті та примирення, Днем перемоги над нацизмом у Другій світовій війні! У ці славні свята ми згадуємо тих, хто загинув під час Другої світової війни, та висловлюємо вам, дорогі ветерани, велику подяку і шану за Перемогу над нацизмом. Низький уклін, вічна пам’ять і слава визволителям, котрі зі зброєю в руках захистили свободу і незалежність нашої країни, і трудівникам тилу, які самовіддано працювали задля Перемоги. Напередодні цього світлого дня бажаємо вам міцного здоров`я, щастя і благополуччя, любові і шани, ясного неба та віри у славне майбутнє нашої України! Нехай на нашій благословенній землі завжди панує мир, спокій та добро! Зі святом, дорогі земляки!   З повагою Голова, депутатський корпус та виконавчий комітет Синівської сільської ради.

10:46 08.05.2021

Відзначення Дня пам'яті та примирення і Дня Перемоги

Відзначення Дня пам'яті та примирення і Дня Перемоги

Не щезне з пам’яті людської, не піде в забуття велика трагедія нашого народу – Друга світова війна. Неможливо забути тих, хто поліг у боях, хто віддав своє життя для щастя інших. Воєнне лихоліття не оминуло жодної української сім’ї. Синівська громада долучилася до відзначення Дня пам'яті та примирення й 76-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. В кожному куточку нашої громади сьогодні було вшановано хвилиною мовчання всих загиблих земляків, які віддали своє життя в ті страшні часи.

10:35 08.05.2021

Консультуюча онлайн зустріч в рамках проекту «Розбудова  національного механізму взаємодії суб'єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми»

Консультуюча онлайн зустріч в рамках проекту «Розбудова національного механізму взаємодії суб'єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми»

Торгівля людьми залишається однією з найгостріших в Україні у зв’язку із складною економічною ситуацією, збройним конфліктом на сході України та запровадження карантинних заходів через COVID 19.

17:11 05.05.2021

Земельна сесія

Земельна сесія

29 квітня в приміщенні Синівської сільської ради відбулося засідання 6 сесії 8 скликання. На порядок денний було винесено більше 220-ти питань, 99% яких були земельні питання. Сесія пройшла швидко та злагоджено завдячуючи плідній роботі земельної комісії територіальної громади, яка на передодні сесії засідала і розглянула всі заяви та надала рекомендації по кожному питанню, які підтримали депутати сільської ради.

15:42 29.04.2021

Толока на священних місцях

Толока на священних місцях

ТОЛОКА на цвинтерах у селі Синівка дала свій результат. Керуючись принципом «турбота про померлих, про їхнє останнє пристанище – справа честі живих», 28 квітня Олег Тихоненко разом з працівниками сільської ради, працівниками з благоустрою, а також технічними працівниками Синівської ЗОШ І-ІІІ ступенів влаштували толоку на кладовищах села. Спільними зусиллями було приведено в належній стан огорожі цвинтерів та прилеглу територію. Прибирання порослі триває.

16:47 28.04.2021

Щеплення від COVID-19

Щеплення від COVID-19

Сьогодні 28.04.2021 медичними працівниками Центру первинної медико – санітарної допомоги вакциновано у кабінетах щеплень 30 жителів Синівської громади у віці 60 років і старші вакциною AstraZeneca SK Bio.

16:41 28.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь