Синівська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

Професійна підготовка для учасників АТО

Професійна підготовка для учасників АТО

Згідно планових показників бюджетної програми «Заходи із психологічної реабілітації, соціальної та професійної адаптації, забезпечення санаторно- курортним лікуванням постраждалих учасників Революції Гідності, учасників антитерористичної операції та осіб , які здійснювали заходи із забезпечення національної безпеки і оборони , відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях» за напрямком «Заходи з соціальної та професійної адаптації учасників антитерористичної операції та постраждалих учасників Революції Гідності» передбачено фінансування для пільгового навчання зазначеної категорії осіб.

13:27 03.06.2021

Турнір з футболу в Cинівській ТГ

Турнір з футболу в Cинівській ТГ

       З метою формування здорового способу життя, підвищення соціальної активності і зміцнення здоров’я учнівської молоді на сільському стадіоні села Синівка   2 червня 2021 року пройшов турнір з футболу. У змаганнях взяли участь 3 команди: збірна Синівської ТГ, команда ДПТНЗ «Синівського ПАЛ», та команда з м.Гадяч «Молодь Гадячини».

16:12 02.06.2021

Шашковий турнір у закладах освіти Синівської ТГ

Шашковий турнір у закладах освіти Синівської ТГ

                     Сьогодні, 02 червня 2021 року,  згідно календаря Спільних спортивних змагань між ДПТНЗ «Синівськийй професійний аграрний ліцей» та закладами освіти  Синівської ТГ відбувся шашковий турнір. В змаганнях взяли участь 15 любителів цієї гри. Всі ігри пройшли в напруженій боротьбі. Шашкісти демонстрували цікаву гру. 

15:11 02.06.2021

Відновлення маршруту Семенівка - Саї - Капустинці - Липова долина - Ромни

Відновлення маршруту Семенівка - Саї - Капустинці - Липова долина - Ромни

З 04.06.2021 року відновлюється виконання рейсів за маршрутом Семенівка-Ромни. Рейси будуть, спочатку, виконуватися в понеділок, середу, п'ятницю та неділлю. Згодом з 15.06.2021 року - щоденно. У середу та п'ятницю також до села Капустинці.

19:07 31.05.2021

Вакцинація триває...

Вакцинація триває...

В суботу, 29 травня медичними працівниками КНП «Липоводолинський ЦПМСД» проведено щеплення від коронавірусної хвороби COVID-19 пацієнтам, які записалися до списків очікування через мобільний застосунок «Дія» та національний контакт-центр МОЗ вакциною CoronaVac (виробництво Китай). Цією ж вакциною проводиться щеплення маломобільних груп населення, осіб 60 років і старше та осіб від 18 років до 59, які мають супутні патології та працівників паливно - енергетичного комплексу.

17:26 31.05.2021

Пенсії та грошові допомоги додому!

Пенсії та грошові допомоги додому!

Очільник громади Олег ТИХОНЕНКО долучився та підтримав звернення Сумської дирекції акціонерного товариства «Укрпошта» перед Урядом України щодо скасування постанови КМУ № 277 від 29.03.2021 року «Про додаткові заходи щодо організації виплати і доставки пенсій та грошової допомоги за місцем фактичного проживання у межах України». А також на сайті офіційного інтернет-представника Президента України підтримав петицію щодо скасування вищезазначеної постанови.

12:57 28.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь