Синівська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

До уваги жителів Капустинського старостинського округу

До уваги жителів Капустинського старостинського округу

Шановні жителі Капустинського старостинського округу з ініціативи старости Світлани КУЛИНИЧ, та за сприянням сільського голови Синівської ОТГ Олега ТИХОНЕНКА з 2 квітня продовжено маршрут Суми-Василівка, через м. Лебедин, тепер до с. Капустинці. 

13:14 06.04.2021

Допомога для розвитку спорту в громаді

Допомога для розвитку спорту в громаді

6 квітня Синівську ТГ відвідав голова федерації футболу Роменського району Сергій ДЕМЧЕНКО, який придбав для закладів освіти нашої громади м’ячі з різних видів спорту та футбольну форму відповідно до програми популяризації спорту в районі, яку підтримали депутати на сесії Липоводолинської районної ради у 2020 році.

12:28 06.04.2021

Плідна співпраця має гарний результат

Плідна співпраця має гарний результат

З приходом весни у кожному куточку громади з’являється ряд проблем. Жителі с. Мельники на чолі із старостою Підставського старостинського округу Миколою МАРЧЕНКОМ вирішили облагородити сільське кладовище. Осторонь не залишилися і аграрії. МХП «Урожайна країна» кожного разу іде на зустріч та допомагає технікою.

11:15 06.04.2021

До уваги депутатів Синівської сільської ради (ОТГ)

До уваги депутатів Синівської сільської ради (ОТГ)

Шановні депутати, позачергова 5 сесія 8 скликання, яка повинна була відбутися згідно розпорядження сільського голови 08.04.2021 року переноситься у зв'зку із загостренням на Сумщині SARS-CoV-2 (COVID-19) до поліпшення ситуації.

14:51 05.04.2021

Толока – хороша традиція

Толока – хороша традиція

Прийшла весна і щоб навкруги було чисто та красиво потрібно трохи попрацювати. Толока – хороша традиція, яка нагадує, що пора привести в порядок своє подвір’я, свою вулицю, своє рідне село.

16:41 01.04.2021

Капітальний ремонт містка

Капітальний ремонт містка

Сьогодні в Підставському старостинському окрузі за ініціативи старости Миколи МАРЧЕНКА та підтримки голови територіальної громади Олега ТИХОНЕНКА  завершено капітальний ремонт містка через р. Пробужка. Велику подяку висловлюємо ТОВ ФГ «ОБРІЙ» в особі Сергія БОГДАНА, який завжди йде на порозуміння і співпрацю. Також вдячні Станіславу ДЕМ’ЯНЕНКУ та Анатолію ЛУЦЕНКУ за чималий вклад в розбудові містка.

17:38 31.03.2021

Пілотний проєкт «Почуй мене»

Пілотний проєкт «Почуй мене»

Проєкт спрямований на полегшення комунікації людьми з вадами слуху та представниками органів державної влади. Суть проекту полягає у спрощенні процесу при отриманні нечуючими послуг шляхом надання можливості отримати інформацію через сурдоперекладача в режимі онлайн, а також відповідь у вигляді відеолиста.

11:21 29.03.2021

ПРО ЗАБОРОНУ СПАЛЮВАННЯ СУХОЇ РОСЛИННОСТІ

ПРО ЗАБОРОНУ СПАЛЮВАННЯ СУХОЇ РОСЛИННОСТІ

Виконавчий комітет Синівської сільської  ради попереджає громадян, що чинним природоохоронним законодавством заборонено спалювання сухої рослинності, стерні та, тим більше, будь-якого сміття. За такі порушення передбачена адміністративна відповідальність.

08:57 29.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь