A A A K K K
для людей із порушенням зору
Синівська громада
Сумська область, Роменський район

ДОБРА СПРАВА ЗАДЛЯ ПІДТРИМКИ СИЛ ОБОРОНИ УКРАЇНИ!

Дата: 16.04.2024 08:55
Кількість переглядів: 50

12 квітня відбулась знакова подія у Синівській громаді. Біля будинку культури Синівського СБК відбувся благодійний концерт за участі Заслуженої артистки України Олени БІЛОКОНЬ.

В заході взяли участь вокалісти та творчі колективи нашої громади. На концерті панувала тепла і патріотична атмосфера. Глядачі мали можливість підтримати добровільними внесками Збройні Сили України.

Концертна програма Олени БІЛОКОНЬ складалася з пісень про Україну, її захисників-героїв, про такі головні людські цінності як любов і вірність, про родину і віру в щасливе майбуття, бо саме за це стоять нині на передовій кращі сини України. Кожен виступ виконавиці супроводжувався чуттєвими передмовами про наших мужніх воїнів, їхню силу та міць, віру в Перемогу. Особлива родзинка виступів народної улюблениці – це її щире та відкрите спілкування з глядачами, які свою вдячність висловлювали квітами та теплими оплесками.

Майже дві години концертної програми пройшли, мов мить. Щирі, проникливі і душевні українські пісні у виконанні артистки нікого з присутніх не залишили байдужими.

Завдяки донатам глядачів благодійна скринька для збору коштів на допомогу Збройним Силам України поповнилась на суму 20157 гривень . Всі зібрані кошти підуть на потреби захисників та захисниць.

Від щирого серця висловлюємо слова подяки Олені БІЛОКОНЬ за незабутній візит та позитивні емоції. Дякуємо кожному, хто долучився до такої благородної та дійсно важливої справи! Наша сила - у нашому прагненні бути корисними своїй армії та державі!

Наближаємо перемогу разом!

Слава Україні! Героям Слава!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь