A A A K K K
для людей із порушенням зору
Синівська громада
Сумська область, Роменський район

24 лютого 2024 року – друга річниця початку повномасштабної війни

Дата: 24.02.2024 10:14
Кількість переглядів: 89

 

Фото без опису  24 лютого 2022 р. російська федерація здійснила повномасштабне вторгнення в Україну. Так розпочалася ескалація війни, що триває ще з 2014 року. І це вже 10 років…

Від дати російського вторгнення минуло два роки. І це був період страждань українського народу, який крипівся і міцнів у єдності, демонструючи світові свою сміливість, гідність та незламність.

730 днів наші хоробрі воїни пліч-о-пліч протистоять російському загарбнику, ставши на захист незалежності, державності, суверенності, національної ідентичності українців. А поруч – волонтери, патріотично налаштовані громадяни країни, які сформували міцний тил. Вони – діти і представники старшого покоління, ті всі, хто небайдужий до долі України.

     Не маючи спроможності перемогти на полі бою, російська держава-терорист вдається до варварських обстрілів українських міст та критичної інфраструктури. Більшість ракетних атак були націлені на цивільні об’єкти. Руйнуючи нашу енергетику, російські терористи прагнуть спричинити в Україні гуманітарну катастрофу та залякати, знищити економіку і позбавити життя українські міста. Шляхом ганебного порушення норм міжнародного права, росія прагне порушити встановлений порядок, заснований на міжнародних правилах, зруйнувати єдність демократичних країн та повернути світ в епоху воєн.

       Наступ військ московії вдалося зупинити завдяки спільним зусиллям українців, які стали на захист держави, завдяки потужному волонтерському руху як в тилових областях, так і за межами України.

 

        Вже 10 років Україна бореться за суверенітет і незалежність. Російський агресор тимчасово окупував окремі українські землі. Але всі вони обов’язково будуть звільнені. Україна переможе ворога й відновить територіальну цілісність. Єдність і здатність до згуртованості всього українського суспільства допоможе нам не відступити, не впасти духом та перемогти. Ми переможемо і на нашій землі запанує мир і добробут! 

             Ці два роки для нас минули з тяжкими втратами. Схилімо голови в скорботі за нашими Героями, які віддали найцінніше – своє життя. Вічна їм пам’ять!

              Разом до Перемоги!
       


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь