A A A K K K
для людей із порушенням зору
Синівська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

Відповіді на найпоширеніші питання про е-лікарняні

Відповіді на найпоширеніші питання про е-лікарняні

В Україні з 1 жовтня всі заклади охорони здоров'я видаватимуть електронні лікарняні. У червні цього року стартував перехідний етап запуску е-лікарняних по всій Україні. До єдиної інформаційної медичної системи за цей час вдалось підключити майже всі українські лікарні, а це близько 3 тисяч. Загалом сформували майже мільйон електронних медичних висновків. Відповідаємо на найпоширеніші питання про е-лікарняні, щоб Ви краще розуміли роботу системи.

17:33 04.10.2021

Побутові клієнти «Сумигаз Збуту» захищені від зростання ціни на газ під час опалювального періоду

Побутові клієнти «Сумигаз Збуту» захищені від зростання ціни на газ під час опалювального періоду

ТОВ «Сумигаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», уклало контракт на закупівлю ресурсу з НАК «Нафтогаз України». Це означає, що до 1 травня 2022 року ціна газу зафіксована і для постачальника, і для клієнтів – повідомляють у компанії.

17:30 04.10.2021

Проблема опалення Подільківського ЗЗСО вирішена

Проблема опалення Подільківського ЗЗСО вирішена

Одним із проблемних питань, яке вирішувало подальше функціонування Подільківської ЗОШ І-ІІІ ступенів - робота школи в осінньо-зимовий період. І ось, нарешті, виконані усі заплановані заходи щодо початку опалювального періоду 2021-2022 навчального року. Найголовніше - установлений вузол обліку газу, який з початкомм пуску газу буде дистанційно передавати всі показники. З метою зменшення опалювальної площі, економії теплоресурсів, збільшення теплообміну в навчальних кабінетах першого поверху, було здійснено модернізацію системи опалення шляхом перекриття постачання тепла до другого поверху закладу освіти. Сподіваємось, що вся пророблена робота сприятиме безперебійному функціонуванню закладу протягом опалювального періоду.

10:11 04.10.2021

Привітання сільського голови з Днем працівників освіти

Привітання сільського голови з Днем працівників освіти

Шановні освітяни!  Прийміть сердечні вітання з  професійним святом – Днем працівників освіти! Праця вчителя є найбільшим скарбом суспільства. Ви формуєте наше майбутнє, завдяки вашим зусиллям наполегливо і послідовно прокладається стежина із країни дитинства і пізнання до широкої дороги життя. Саме ви відкриваєте перед всіма нами планету знань, даєте перші незабутні уроки  добра, чесності і справедливості, любові до батьків та рідної землі.

06:50 03.10.2021

Кожній дитині потрібна сім'я

Кожній дитині потрібна сім'я

Патронатна сім’я – це тимчасова форма влаштування дитини у сім’ю, де термін перебування дитини не може перевищувати трьох місяців. Коли є обставини, що обґрунтовують необхідність і доцільність перебування дитини в сім’ї патронатного вихователя триваліший термін, орган опіки та піклування може його продовжити, однак не більше ніж до шести місяців.

15:35 30.09.2021

Планове відключення газу!

Планове відключення газу!

До уваги жителів села Синівка та Підставки, у п'ятницю 01.10.2021 року з ранку і до вечора буде припинено поставку природного газу, у зв'язку з плановим ремонтом газомережі.

09:33 30.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь