A A A K K K
для людей із порушенням зору
Синівська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

До уваги!

До уваги!

У Синівській громаді з 01.10.2023 року розпочав роботу ПУНКТ НЕЗЛАМНОСТІ, який розташований за адресою: с. Синівка, вулиця Спортивна, будинок 2, Роменського району, Сумської області.

08:24 02.10.2023

Шановні жителі громади, Захисники та Захисниці !

Шановні жителі громади, Захисники та Захисниці !

Дозвольте привітати Вас зі святом мужності й патріотизму, святом історії й добра – Днем Захисника та Захисниці України. Це свято не лише чоловіків та жінок, що боронять нашу землю, це свято всіх, хто любить і захищає свою Батьківщину. Це – свято України. Свято, що увібрало в себе багаті і славні козацькі традиції,  уособлює мужність і героїзм оборонців та визволителів рідної землі впродовж всієї багатовікової української історії. Воно відзначається в українському суспільстві в день великого православного свята - Покрови Пресвятої Богородиці. Саме Свята Покрова здавна була  заступницею і покровителькою українського козацтва, а тепер і Українського війська.

00:02 01.10.2023

Добрі справи не залишаються поза увагою громади

Добрі справи не залишаються поза увагою громади

З нагоди  Дня усиновлення начальник служби у справах дітей Синівської сільської ради Діана ГЕРМАН, спільно з поліцейським офіцером громади Сергієм РИБКОЮ відвідали прийомну сім’ю Тетяни САЙ, подякували прийомній матері за її любов, турботу, теплоту, родинний затишок, які вона постійно дарує прийомним дітям. Побажали щастя, добробуту, благополуччя, щоб її добра справа надихала інших, вселяла в оточуючих впевненість взяти дитину у сім’ю.

13:30 29.09.2023

До уваги персонального складу виконавчого комітету Синівської сільської ради (ТГ)

До уваги персонального складу виконавчого комітету Синівської сільської ради (ТГ)

28.09.2023 року о 10:00 годині відбудеться засідання виконавчого комітету Синівської сільської ради (ТГ) у приміщенні Синівської сільської ради, за адресою: село Синівка, вулиця Спортивна, будинок, 2.

08:04 27.09.2023

Проведення анонімного опитування

Проведення анонімного опитування

Відділ кримінологічних досліджень Інституту здійснює розробку фундаментального дослідження «Стратегія запобігання правопорушенням у сфері безпеки дорожнього руху та експлуатації транспорту в Україні». Беручи до уваги високі показники дорожньо-транспортної смертності й травматизму в Україні, євроінтеграційний вектор розвитку нашої держави та безпекову ситуацію в державі загалом, дослідження стану дорожньо-транспортної безпеки є гостро актуальним. Для повного і всебічного дослідження окресленого питання постає необхідність ознайомитися із думкою громадян щодо стану дотримання правил дорожнього руху в Україні, у тому числі громадян, які керують транспортними засобами. Просимо Вас анонімно пройти опитування. Заздалегідь вдячні, розраховуємо на порозуміння, подальшу плідну співпрацю та сподіваємось, що отримані результати сприятимуть розробці ефективних заходів запобігання дорожньо-транспортній смертності й травматизму в Україні.

08:12 26.09.2023

Робочий візит до Синівської громади

Робочий візит до Синівської громади

Т.в.о. начальника відділу ювенальної превенції Управління превентивної діяльності ГУНП в Сумській області Вікторія КОЧЕРГА разом зі своїми підлеглими, з робочим візитом відвідали Синівську громаду. Під час зустрічі поліцейські поспілкувалися з головою Синівської ТГ Олегом ТИХОНЕНКОМ, начальником відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Синівської сільської ради Людмилою ЛЕПСЬКОЮ, спеціалістом із безпеки в освітньому середовищі Наталією КАРПЕЦЬ. Перевірили наявність,стан утримання  укриттів та класу безпеки. Говорили про безпеку дітей в освітньому середовищі під час освітнього процесу, про взаємодію ювенальних прліцейських з спеціалістом із безпеки в освітньому середовищі щодо проведення спільних заходів і превентивних дій.

09:14 22.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь