A A A K K K
для людей із порушенням зору
Синівська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

Допомога в облаштуванні Пунктів Незламності

Допомога в облаштуванні Пунктів Незламності

 Пункт незламності — це місце, де передбачені тепло, вода, електрика, мобільний зв'язок, інтернет, місце для відпочинку, аптечки та забезпечення для мам і дітей. Це є вимога сьогодення. В сучасних умовах, коли йде повномасштабне  відключення електроенергії, звичайно непросто облаштувати їх належним чином до встановлених вимог. Тому Громадська організація «Громадський Фонд «Суми» за підтримки Сумської обласної військової адміністрації та Департаменту соціального захисту населення для забезпечення пункту незламності Синівської сільської ради необхідним обладнанням до встановлених вимог, передав гуманітарну допомогу. Зокрема передали засоби першої медичної допомоги, електрообігрівач, дров’яний обігрівач, спальні мішки,  генератор бензиновий, розкладачки спальні, набір постільної білизни, матраци, ковдри, подушки, набір посуду, свічки, ліхтарі, термоси. Завдяки виділеній допомозі подолаємо разом тимчасові незручності.

09:24 28.12.2022

РАЗОМ МИ ПЕРЕМОЖЕМО!

РАЗОМ МИ ПЕРЕМОЖЕМО!

 У Капустинському старостинському окрузі щодня кипить робота: плетуться маскувальні сітки та виготовляються окопні свічки для військових на передовій.

15:53 23.12.2022

Про облаштування компактних місць проживання в громаді для  ВПО

Про облаштування компактних місць проживання в громаді для ВПО

 Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 29 квітня 2022 року № 495 «Деякі заходи з формування фондів житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб» в Синівській територіальній громаді облаштовано 10 місць компактного проживання для внутрішньо переміщених осіб із зони бойових осіб та тих, що втратили житло внаслідок його пошкодження. Дані місця компактно облаштовані, в приміщенні створені всі побутові умови для тимчасового проживання. Для приготування їжі є побутові електроплити, для її зберігання -морозильна камера та холодильник. До послуг внутрішньо переміщених осіб є пральна машина-автомат.

15:29 19.12.2022

До уваги депутатів Синівської сільської ради (ТГ)

До уваги депутатів Синівської сільської ради (ТГ)

       Шановні депутати! Чергова двадцять п’ята сесія Синівської сільської ради відбудеться 19.12.2022 року об 11.00 год. в приміщенні Синівської сільської ради. З порядком денним та проектами можна ознайомитися  за посиланням.

13:43 14.12.2022

НАБЛИЖАЄМО ПЕРЕМОГУ РАЗОМ!

НАБЛИЖАЄМО ПЕРЕМОГУ РАЗОМ!

 Домашні солодощі від мешканців с.Капустинці, та дитячі малюнки від школярів Капустинського ліцею, вже поспішають на передову лінію оборони для наших захисників які боронять рідну українську землю!

10:17 14.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь