Синівська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

З 8 січня в Україні починають діяти посиленні карантинні обмеження

З 8 січня в Україні починають діяти посиленні карантинні обмеження

Вже 8 січня в Україні запроваджується жорсткий загальнонаціональний карантин, який триватиме до 24 січня. У зв’язку з цим у Кабміні пояснили, які саме обмеження та заборони діятимуть на території нашої держави.

11:40 06.01.2021

Вирішення нагальних питань освіти з початком нового року

Вирішення нагальних питань освіти з початком нового року

Сьогодні відбулася робоча зустріч голови Синівської сільської ради (ОТГ) Олега Тихоненка з начальником та головним бухгалтером Відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Синівської сільської ради, а також керівниками закладів загальної середньої освіти та закладів дошкільної освіти. В ході зустрічі вирішувалися питання з приводу зміни штатних розписів, робота гуртків та груп продовженого дня в школах, харчування здобувачів освіти, як першочергове так і у груп продовженого дня.

19:35 05.01.2021

До відома жителів громади!

До відома жителів громади!

З 1 січня 2021 року органи соціального захисту населення втрачають повноваження приймати пакет документів  від мешканців громади для надання адміністративних послуг соціального характеру- це прийом документів для призначення різних видів соціальних допомог, житлових субсидій та пільг.

10:29 04.01.2021

ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

До уваги жителів Синівської сільської ради (ТГ)

10:38 22.12.2020

Це вже історія...

Це вже історія...

      Шляхом проведення клопіткої роботи очільником  Синівської сільської ради  ОТГ  та зусиллями підлеглих  працівників, спільно із представниками ДСНС 18 та 19 грудня 2020 року було здійснено вивезення 12 тон отрутохімікатів зі складу, що знаходиться на території Синівської сільської ради. Зазначена проблематика виникла  13 років тому, після того як майже зі всього Липоводолинського району на територію Синівської сільської ради були звезені зазначені отрутохімікати. І лише вкінці 2020 року, приклавши неймовірних зусиль вдалося позбавитися пестицидів, що отруювали жителів села Синівка та окружних сіл, більше 13-ти років. Тому, в підсумок вищесказаного необхідно  подякувати, як керівництву та працівникам Синівської сільської ради ОТГ, так і кожному жителю нашої громади, які загальними зусиллями зробили майже неможливе, так як із зазначеним складним завданням, на сьогоднішній час, у Сумській області вдалося справитися лише 3-м громадам.  

09:49 20.12.2020

До уваги персонального складу виконавчого комітету Синівської сільської ради (ОТГ)

До уваги персонального складу виконавчого комітету Синівської сільської ради (ОТГ)

18.12.2020 року об 11:00 годині відбудеться засідання виконавчого комітету Синівської сільської ради (ОТГ) у приміщенні ЦНАП! З повісткою денною можна ознайомитися за посиланням: ПОВІСТКА ДЕННА

18:16 16.12.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь