A A A K K K
для людей із порушенням зору
Синівська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

Повідомлення про оприлюднення регуляторного акту – рішення Синівської сільської ради «Про встановлення місцевих податків і зборів на території Синівської сільської територіальної громади на 2023 рік"

Повідомлення про оприлюднення регуляторного акту – рішення Синівської сільської ради «Про встановлення місцевих податків і зборів на території Синівської сільської територіальної громади на 2023 рік"

Рішенням 21 сесії Синівської сільської ради Роменського району Сумської області восьмого скликання 07.07.2022 прийнято регуляторний акт «Про встановлення місцевих податків і зборів на території Синівської сільської територіальної громади на 2023 рік», який розміщено в мережі Інтернет: https://synivska-gromada.gov.ua/  в розділі «Регуляторна політика» підрозділі «Перелік регуляторних актів» та на інформаційному стенді Синівської сільської ради.

16:29 14.07.2022

Відвідування сімей, що опинилися у складних життєвих обставинах

Відвідування сімей, що опинилися у складних життєвих обставинах

 Служба у справах дітей Синівської сільської ради спільно з представниками ювенальної превенції Роменського районного відділу поліції та поліцейським офіцером громади відвідали родину, що опиналась в складних життєвих обставинах та доставили їй необхідну допомогу.

16:21 14.07.2022

До відома жителів громади!

До відома жителів громади!

 Липоводолинська дільниця філії «Роменський район електричних мереж» АТ «Сумиобленерго» повідомляє про тимчасову перерву в електропостачанні на території Синівської ОТГ, а саме:

10:36 07.07.2022

До відома жителів громади!

До відома жителів громади!

На листи Новослобідської сільської ради Конотопського району (від 01.07.2022 № 02-16/832), Синівської сільської ради (від 30.06.2022 № 02-26/713) та Липоводолинської селищної ради (від 30.06.2022 № 02-25/767) Роменського району Сумської області щодо подальшого функціонування підрозділів Державної міграційної служби України на території вищезазначених адміністративних одиниць, Сумська ОВА повідомляє, що, з метою опрацювання та вжиття відповідних заходів реагування, у межах компетенції, копії цих листів направлено до Управління Державної міграційної служби України в Сумській області. Про проведену роботу буде повідомлено додатково вищевказаним Управлінням.

10:10 07.07.2022

До уваги жителів громади!

До уваги жителів громади!

Роменська районна військова адміністрація повідомляє, що  1 липня 2022 року в Україні стартувала програма «єРобота», яка передбачає надання фінансової підтримки підприємцям у вигляді безповоротних грантів. З умовами участі у програмі «єРобота» можна ознайомитися за посиланням: http://surl.li/cikqc.

09:30 07.07.2022

До уваги жителів Синівської сільської ради (ТГ)

До уваги жителів Синівської сільської ради (ТГ)

Після повномасштабного вторгнення рф 24 лютого 2022 року на територію України, одним із видів злочинів, які вчиняються ворожими військами є викрадення, взяття в полон та вбивство цивільних, так і військових осіб. Прохання до близьких родичів зниклої особи негайно повідомляти про факт зникнення правоохоронні органи за номером 102. Не зволікайте, своєчасно повідомляйте! Адже згаяний час може коштувати людині життя!

11:38 04.07.2022

Повідомлення про обробіток посівів засобами захисту рослин

Повідомлення про обробіток посівів засобами захисту рослин

Відповідно до Державних санітарних правил "Транспортування, зберігання та застосування пестицидів в народному господарстві" повідомляємо, що відділенням Пустовійтівка  ТОВ "Урожайна країна" в період з 29.06.2022 року по 30.06.2022 року на полях, що розташовані на території Синівської ОТГ, а саме с. Підставки та с. Мельники проводитиме діяльність із застосування Абакус, Сульфат магнію, строки дії токсичності якого складають 1 доба, на посівах сої.   

13:58 28.06.2022

До уваги пасічників Синівської сільської ради!

До уваги пасічників Синівської сільської ради!

До уваги пасічників Синівської сільської ради! Повідомляємо, що у період з 13.06 по 20.06.2022 року в залежності від погодних факторів, у населених пунктах с. Підставки та с. Мельники, відділенням Пустовійтівка ТОВ "Урожайна країна" планує проведення обробітку посівів засобами захисту рослин гербіцидом "Напалм Форте", строки дії токсичності якого складають 2-3 доби, на посівах сої.

09:47 10.06.2022

Інформація щодо кампанії "Україна працює"

Інформація щодо кампанії "Україна працює"

Держпраці запускає нову інформаційну кампанію “Україна працює!” Економіка України має працювати – для підтримки армії та наближення нашої перемоги. Щоб розширити консультаційну підтримку працівників і роботодавців у важкий період воєнних дій, Держпраці запускає нову інформаційну кампанію “Україна працює!”. – Як перезапустити бізнес на новому місці? – Які особливості трудових відносин під час воєнного стану? – Які права та гарантії мають мобілізовані працівники? Кожного тижня ми розповідатимемо, де шукати відповіді на ці та інші найактуальніші запитання. Кампанію підтримує Проєкт МОП “На шляху до безпечної, здорової та задекларованої праці в Україні”, що фінансується ЄС. Слідкуйте за оновленнями!

17:03 08.06.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь