Синівська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

Звіт про результати проведення публічного громадського обговорення питання оптимізації закладів освіти: Капустинський ЗЗСО, Подільківський ЗЗСО, Підставський ЗДО

Звіт про результати проведення публічного громадського обговорення питання оптимізації закладів освіти: Капустинський ЗЗСО, Подільківський ЗЗСО, Підставський ЗДО

Відповідно до Порядку проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 року № 996, 19 квітня 2021 року Синівською сільською радою було розміщено на офіційному сайті сільської ради повідомлення про проведення публічного громадського обговорення у формі надання письмових зауважень і пропозицій (у тому числі в електронному вигляді)   питання  оптимізації мережі,  а  саме:

12:36 11.05.2021

Шановні ветерани! Дорогі мешканці громади!

Шановні ветерани! Дорогі мешканці громади!

Від щирого серця вітаємо Вас із Днем пам’яті та примирення, Днем перемоги над нацизмом у Другій світовій війні! У ці славні свята ми згадуємо тих, хто загинув під час Другої світової війни, та висловлюємо вам, дорогі ветерани, велику подяку і шану за Перемогу над нацизмом. Низький уклін, вічна пам’ять і слава визволителям, котрі зі зброєю в руках захистили свободу і незалежність нашої країни, і трудівникам тилу, які самовіддано працювали задля Перемоги. Напередодні цього світлого дня бажаємо вам міцного здоров`я, щастя і благополуччя, любові і шани, ясного неба та віри у славне майбутнє нашої України! Нехай на нашій благословенній землі завжди панує мир, спокій та добро! Зі святом, дорогі земляки!   З повагою Голова, депутатський корпус та виконавчий комітет Синівської сільської ради.

10:46 08.05.2021

Відзначення Дня пам'яті та примирення і Дня Перемоги

Відзначення Дня пам'яті та примирення і Дня Перемоги

Не щезне з пам’яті людської, не піде в забуття велика трагедія нашого народу – Друга світова війна. Неможливо забути тих, хто поліг у боях, хто віддав своє життя для щастя інших. Воєнне лихоліття не оминуло жодної української сім’ї. Синівська громада долучилася до відзначення Дня пам'яті та примирення й 76-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. В кожному куточку нашої громади сьогодні було вшановано хвилиною мовчання всих загиблих земляків, які віддали своє життя в ті страшні часи.

10:35 08.05.2021

Консультуюча онлайн зустріч в рамках проекту «Розбудова  національного механізму взаємодії суб'єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми»

Консультуюча онлайн зустріч в рамках проекту «Розбудова національного механізму взаємодії суб'єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми»

Торгівля людьми залишається однією з найгостріших в Україні у зв’язку із складною економічною ситуацією, збройним конфліктом на сході України та запровадження карантинних заходів через COVID 19.

17:11 05.05.2021

Земельна сесія

Земельна сесія

29 квітня в приміщенні Синівської сільської ради відбулося засідання 6 сесії 8 скликання. На порядок денний було винесено більше 220-ти питань, 99% яких були земельні питання. Сесія пройшла швидко та злагоджено завдячуючи плідній роботі земельної комісії територіальної громади, яка на передодні сесії засідала і розглянула всі заяви та надала рекомендації по кожному питанню, які підтримали депутати сільської ради.

15:42 29.04.2021

Толока на священних місцях

Толока на священних місцях

ТОЛОКА на цвинтерах у селі Синівка дала свій результат. Керуючись принципом «турбота про померлих, про їхнє останнє пристанище – справа честі живих», 28 квітня Олег Тихоненко разом з працівниками сільської ради, працівниками з благоустрою, а також технічними працівниками Синівської ЗОШ І-ІІІ ступенів влаштували толоку на кладовищах села. Спільними зусиллями було приведено в належній стан огорожі цвинтерів та прилеглу територію. Прибирання порослі триває.

16:47 28.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь