Синівська громада
Сумська область, Роменський район

Служба безпеки України інформує

Чому “Сумиобленерго” має графіки погодинних відключень та в яких умовах працюють енергетики Сумщини?

Щодня від обстрілів з території росії страждають і електромережі “Сумиобленерго”. Як енергетики Сумщини працюють майже на кордоні з рф, чому на сайті обленерго є графіки погодинних відключень та як готуються до зими, розповів в ефірі Українського радіо заступник директора технічного з високовольтних мереж АТ “Сумиобленерго” Олександр Маландій.

09:34 16.10.2023

АЛБАНІЯ ПІДТРИМАЛА ЧЛЕНСТВО УКРАЇНИ В НАТО

 Президент Володимир Зеленський у Нью-Йорку підписав із Прем’єр-міністром Республіки Албанія Еді Рамою Спільну декларацію щодо євроатлантичної інтеграції України.

11:34 22.09.2023

ФЕЙК! У РОМНАХ НА СУМЩИНІ РОСІЯНИ ЗНИЩИЛИ БАЗУ ЗСУ

Таку інформацію поширили в соціальних мережах та пропагандистських медіа. У повідомленнях ідеться, що 23 серпня 2023 року росіяни обстріляли Сумщину, зокрема й місто Ромни. Автори дописували, що окупантам вдалося знищити школу, де перебували Сили оборони України. Відтак у публікаціях дописували, що від ракетного удару постраждали винятково українські військові. Це — неправда.

11:35 05.09.2023

Липневий саміт НАТО: про очікування і перспективи України

 Саміт НАТО має відбутися 11-12 липня 2023 року у Вільнюсі, столиці Литви. Він буде зосереджений на Україні та її відносинах з Альянсом. Україна розраховує отримати чіткий сигнал від союзників і конкретні рішення щодо свого майбутнього в блоці. Кореспонденти СТС з’ясовували, чого варто очікувати – спрощеного плану вступу замість план дій щодо членства, гарантій безпеки від окремих держав чи чергових запевнень у «політиці відкритих дверей». Прогнози і думки експертів – у відеоматеріалі.

10:40 07.07.2023

КОЛИ НЕ МОЖУТЬ ПЕРЕМОГТИ — НАМАГАЮТЬСЯ РОЗСВАРИТИ

 Вже не вперше у місцевих фейсбук-групах поширюється допис, на якому показана відремонтована ділянка вулиці. Мовляв, саме такі дороги в селі чи містечку, якщо керівництво громад не краде бюджетні кошти. На перший погляд, позитивний приклад роботи місцевої влади. Й «на емоціях» відразу виникає бажання «лайкнути», а то й поширити інформацію: можна ж, якщо не красти…

10:29 22.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь