Синівська громада
Сумська область, Роменський район

Дорогі жінки, любі наші матері!

Дата: 12.05.2024 05:50
Кількість переглядів: 87

Традиційно в кожну другу неділю травня українські родини відзначають День Матері. Це свято особливе, сповнене щирого почуття любові, глибокої вдячності і безмежної шани до жінки-матері. Шанобливе та поважне ставлення до матері, її високий авторитет у сім’ї і суспільстві за всіх часів були притаманні українському народу, а материнська любов була і залишається єдиною надійною, могутньою силою. Саме у сім’ї, завдяки материнському вихованню, зберігаються і примножуються родинні звичаї та традиції, формується атмосфера високої духовності та моральності, патріотизму та любові до рідного краю. Материнська любов надає сил і натхнення, які допомагають нам впродовж всього життя долати життєві труднощі, досягати успіху і здобувати нові перемоги.

Від щирого серця вітаю всіх матерів зі святом! Бажаю Вам щастя, довгих років життя, душевного спокою, миру і добра, впевненості в завтрашній день. Глибокої пошани та щирої подяки, адже ви – найбільший дар у нашому житті. Нехай Ваша безмежна любов буде надійним оберегом, а Ваші мудрі уроки та повчання залишаються головним дороговказом на нашому життєвому шляху. Нехай Господь почує щирі молитви та винагородить Вас та Ваші сім’ї здоров’ям, а нашій державі дарує мир і єдність. Бажаю, щоб тепло домашнього вогнища, створене Вашими лагідними серцями і дбайливими руками, зігрівало Ваші родини повсякчас, а добро, що невтомно сієте довкола себе, повернулося сторицею.

Доземний Вам уклін, дорогі Матері, та щира подяка!

 

З повагою, сільський голова    Олег ТИХОНЕНКО!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь