Синівська громада
Сумська область, Роменський район

Надання соціальних послуг вдома на часі

Дата: 20.12.2023 14:35
Кількість переглядів: 93

Фото без опису Соціальний захист – це особлива галузь, яка найближче стоїть до життєвих інтересів усіх громадян. Саме працівники соціальної сфери першими стикаються з вирішенням проблем літніх людей, інвалідів, з болем, нуждою часто з горем.

Для багатьох людей похилого віку, які на схилі літ залишилися самотніми, соціальний робітник – найкращий друг, надійний помічник, а часто може і єдина розрада в теперішньому складному житті. Ця професія, що передусім визначається категоріями добра й милосердя, сьогодні вкрай необхідна людям.

На сьогоднішній день немає значення, яку посаду займає той чи інший фахівець, в якій службі працює, головне, щоб він умів вислухати і прагнув допомагати. Одиноким і немічним стареньким нелегко доводиться в усі часи, особливо на селі.

Багато громадян похилого віку потребують різних видів допомог, які надаються соціальними робітниками КУ «Центр надання соціальних послуг» Синівської сільської ради.

З метою забезпечення потреб громадян, які отримують соціальну послугу догляд вдома, із соціальними робітниками проведена робоча нарада на базі Синівської сільської ради.

У процесі роботи з’ясували всі проблемні питання щодо надання соціальних послуг особам похилого віку та особам з інвалідністю згідно зі змінами законодавства у соціальній сфері, що регламентують діяльність новоствореної Комунальної установ «Центр надання соціальних послуг», порядок прийняття нових отримувачів соціальних послуг, необхідні документи.

У нараді взяли участь: сільський голова – Олег Тихоненко, заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів – Владислав Овчаренко, голова комісії з питань прийняття та звільнення від сплати на обслуговування громадян похилого віку, що потребують стороннього догляду при виконавчому комітету Синівської сільської ради – Валентина Олійник.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь