Синівська громада
Сумська область, Роменський район

ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ

Дата: 05.12.2023 08:14
Кількість переглядів: 110

Фото без описуТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО «ОБРІЙ» (ТОВ «ФГ «ОБРІЙ», ідентифікаційний код юридичної особи в ЄДРПОУ: 42066949, місцезнаходження суб’єкта господарювання: 42533, Сумська обл., Роменський р-н, с. Синівка, вул. Лебединська, 43, контактний номер телефону: Білокур Роман Володимирович, тел. +38(066)336-96-33, адреса електронної пошти суб’єкта господарювання: obriysfg@ukr.net) має намір отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин у атмосферне повітря стаціонарними джерелами для току, тракторної  бригади, складу ПММ, олійниці, пилорами (42533, Сумська обл., Роменський р-н, с. Синівка, вул. Лебединська, 43).

Мета отримання дозволу на викиди - визначення та регулювання викидів забруднюючих речовин (ЗР),які потрапляють в атмосферу при експлуатації технологічного обладнання, на отримання дозволу на викиди ЗР для існуючих об’єктів.

       Відомості про наявність висновку з оцінки впливу на довкілля, в якому визначено допустимість провадження планованої діяльності, яка згідно з вимогами Закону України "Про оцінку впливу на довкілля" підлягає оцінці впливу на довкілля: діяльність току, тракторної  бригади, складу ПММ, олійниці, пилорами ТОВ «ФГ «ОБРІЙ» згідно з вимогами Закону України "Про оцінку впливу на довкілля" не належить до переліку видів діяльності та об’єктів, які можуть мати значний вплив на довкілля і підлягає оцінці впливу на довкілля.        

Загальний опис об'єкта (опис виробництв та технологічного устаткування): на території току, тракторної  бригади, складу ПММ, олійниці, пилорами джерелами надходження забруднюючих речовин до атмосферного повітря є ангар та майданчик руху техніки, зварювальний пост, заточний верстат, пропан-кисневий різак, ємності, паливороздавальна колонка, пилорама, котел твердопаливний, цех приготування олії, екструдер, завальна яма, БСХ-100, сушарка, котел, протруювач, склад кукурудзи.

Відомості щодо видів та обсягів викидів: сажа - 0,003 т/рік, вуглецю оксид – 0,285 т/рік, вуглецю діоксид -13,264 т/рік, метан – 0,00053 т/рік, ванадію п’ятиокис – 1,9Е-5 т/рік, заліза оксид – 0,002 т/рік, марганець та його сполуки -  0,00014 т/рік, суспендовані частинки недиференційовані за складом – 0,762 т/рік, пил абразивний – 0,007 т/рік, пил деревини – 0,425 т/рік, пил металевий – 0,01 т/рік, оксиди азоту (у перерахунку на діоксид азоту [NO + NO2]) – 0,123 т/рік, азоту(1) оксид (N2O) – 0,00019 т/рік, ангідрид сірчистий - 0,056 т/рік, вуглеводні насичені С12-С19 – 0,023 т/рік, НМЛОС – 0,002 т/рік, вітавакс – 0,001 т/рік, бенз(а)пірен – 3Е-8 т/рік.

Заходи щодо впровадження найкращих існуючих технологій виробництва, що виконані або/та які потребують виконання: тік, тракторна  бригада, склад ПММ, олійниця, пилорама ТОВ «ФГ «ОБРІЙ» не має виробництв, що входять до переліку виробництв та технологічного устаткування, які підлягають до впровадження найкращих доступних технологій та методів керування.

Перелік заходів щодо скорочення викидів, що виконані або/та які потребують виконання та дотримання виконання природоохороних заходів щодо скорочення викидів викиди забруднюючих речовин від стаціонарних джерел підприємства не перевищують встановлені нормативи граничнодопустимих викидів відповідно до законодавства, тому заходи щодо скорочення викидів забруднюючих речовин не розробляються.

Відповідність пропозицій щодо дозволених обсягів викидів законодавству: на підприємстві не існують джерела викидів, з яких в атмосферне повітря надходять забруднюючі речовини від виробництв та технологічного устатку­вання, на які повинні впроваджуватися заходи щодо досягнення встановлених нормативів граничнодопустимих викидів для найбільш поширених і небезпеч­них забруднюючих речовин.

У зв‘язку з цим «Пропозиції щодо дозволених обсяги викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами, які віднесені до основних джерел викиду» - не розробляються.

Адреса держадміністрації з питань охорони навколишнього природного середовища, до якої можуть надсилатися зауваження та пропозиції громадськості щодо дозволу на викиди та строки подання зауважень та пропозицій: з пропозиціями та зауваженнями щодо діяльності даного підприємства з питань охорони атмосферного повітря звертатися протягом 30 діб з моменту опублікування цього оголошення до Сумської обласної військової адміністрації за адресою: 40000, Сумська обл., м. Суми, майдан Незалежності, 2.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь