Синівська громада
Сумська область, Роменський район

Шановні жителі громади, Захисники та Захисниці !

Дата: 01.10.2023 00:02
Кількість переглядів: 94

Фото без описуДозвольте привітати Вас зі святом мужності й патріотизму, святом історії й добра – Днем Захисника та Захисниці України. Це свято не лише чоловіків та жінок, що боронять нашу землю, це свято всіх, хто любить і захищає свою Батьківщину. Це – свято України. Свято, що увібрало в себе багаті і славні козацькі традиції,  уособлює мужність і героїзм оборонців та визволителів рідної землі впродовж всієї багатовікової української історії. Воно відзначається в українському суспільстві в день великого православного свята - Покрови Пресвятої Богородиці. Саме Свята Покрова здавна була  заступницею і покровителькою українського козацтва, а тепер і Українського війська.

      У цей день хочеться подякувати всім, чия мужність і звитяга є зразком самовідданості та патріотизму. Всім, хто зі зброєю в руках боронять сьогодні нашу землю  від агресора ,всім волонтерам, які стали надійними захисниками  в тилу.

     У цей день низько схилімо голови, згадуючи тих, хто поліг за волю України, хто віддав своє життя, захищаючи рідну землю, адже найвищим рівнем любові до Батьківщини є готовність боронити її ціною власного життя. 

     Прийміть вітання ветерани, учасники війни, військовослужбовці та воїни запасу.   Бажаємо  добра, злагоди , здоровя  Вам та Вашим родинам, а головне це миру та мирного неба.  

Слава героям! Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь