A A A K K K
для людей із порушенням зору
Синівська громада
Сумська область, Роменський район

НА СУМЩИНІ ЗА КОШТИ ФОНДУ ПРИЗНАЧЕНО 1,232 МІЛЬЙОНА ГРИВЕНЬ СТРАХОВИХ ВИПЛАТ ПОСТРАЖДАЛИМ ВНАСЛІДОК БОЙОВИХ ДІЙ І СІМ'ЯМ ЗАГИБЛИХ

Дата: 15.11.2022 10:15
Кількість переглядів: 118

Недригайлівське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Сумській області інформує:

 

НА СУМЩИНІ ЗА КОШТИ ФОНДУ ПРИЗНАЧЕНО 1,232 МІЛЬЙОНА ГРИВЕНЬ СТРАХОВИХ ВИПЛАТ ПОСТРАЖДАЛИМ ВНАСЛІДОК БОЙОВИХ ДІЙ І СІМ'ЯМ ЗАГИБЛИХ

Поранення чи смерть внаслідок бойових дій під час виконання посадових обов’язків є страховим випадком – Фонд соціального страхування України гарантує виплати і медико-соціальні послуги для всіх українських працівників, які постраждали на роботі через російську агресію.

        З початку повномасштабного вторгнення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Сумській області вже призначило такі страхові виплати, пов’язані із травмами або смертю через бойові дії, на суму 1,232 мільйона гривень.

Загалом в Україні від початку російської агресії Фонд вже призначив такі страхові виплати, пов’язані із травмами або смертю через бойові дії, на суму 19,3 мільйона гривень. Серед них одноразові допомоги сім’ям і утриманцям померлих внаслідок бойових дій, одноразові допомоги постраждалим працівникам, допомоги по тимчасовій втраті працездатності та щомісячні страхові виплати, які Фонд виплачуватиме потерпілим до повного відновлення здоров’я або пожиттєво.

Нагадаємо, також потерпілі мають право на забезпечення медико-соціальними послугами за кошти Фонду – від санаторно-курортного лікування до оплати необхідного медичного чи постійного стороннього догляду, побутового обслуговування тощо.

Щодо кожного випадку поранень або смерті українських працівників внаслідок російського вторгнення організовується робота з розслідування, після завершення якого призначаються страхові виплати.

Фонд соціального страхування України наголошує на потребі чіткого і безумовного дотримання інструкцій з охорони праці, слідування в укриття в разі повітряних тривог і інформування про них на підприємствах, розробленні і впровадженні алгоритмів дій працівників у випадку небезпеки.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь