Синівська громада
Сумська область, Роменський район

Вакцинація - найефективніший спосіб захиститись від COVID-19

Дата: 13.09.2021 08:44
Кількість переглядів: 617

Фото без описуПровести 2021/2022 навчальний рік безпечно допоможе вакцинація від COVID-19 та дотримання профілактичних заходів. Адже школа може стати епіцентром поширення коронавірусу. 

Наприклад, у США невакцинований вчитель заразив коронавірусом половину учнів та учениць у класі, а загалом захворіли 26 осіб. Про цей випадок у початковій школі округа Марін у Каліфорнії йдеться у звіті Центрів з контролю та профілактики захворювань у США (C.D.C.). Вчитель вперше відчув симптоми 19 травня, проте ще 2 дні викладав у класі, де навчається 24 дитини. Педагог не використовував маску, незважаючи на відповідну вимогу. 

23 травня вчитель отримав позитивний тест на COVID-19, а протягом ще кількох днів захворіли 12 учнів та учениць з цього класу, а також деякі з їхніх родичів та інші школярі. 80% дітей, які сиділи в перших двох рядах захворіли. Переважна більшість хворих були невакциновані, зокрема, і через вік. 

Правильне носіння маски, дотримання дистанції та гігієни рук, самоізоляція в разі симптомів хвороби допоможе вчителям зберегти власне здоров’я та створити безпечні умови для дітей. А вакцинація – це найефективніший спосіб захиститись від важкого перебігу COVID-19, госпіталізації та смерті.

Дізнайтесь, як освітянам записатись на щеплення bit.ly/33WeIiN, або відвідайте найближчий пункт чи центр масової вакцинації. Детальний перелік на https://list.covid19.gov.ua/

Проведемо цей навчальний рік безпечно!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь