A A A K K K
для людей із порушенням зору
Синівська громада
Сумська область, Роменський район

Найвища любов – наша пам’ять!

Дата: 09.09.2021 16:48
Кількість переглядів: 806

Давно відгриміли залпи Другої Світової війни. Цей суворий час відійшов у минуле, ставши ще однією сторінкою нашого героїчного минулого. Але ніколи не померкне у віках  слава тих суворих героїчних років, як і не зітреться з пам’яті вдячних нащадків велич подвигу наших дідів і прадідів. Про нього нам нагадують щоразу бронзові солдати, що бережуть наш спокій і донині, схилившись у задумі в тиші тінистих алей… Тому вже стало традицією щорічне вшанування пам’яті визволителів нашого краю від нацистських загарбників.

Сьогодні, дев’ятого вересня, минає 78 років відтоді, як останній нацистський солдат був вигнаний з території Синівки. Саме цій події був присвячений мітинг, проведений біля Меморіалу загиблих воїнів у центрі села. На цьому священному місці зібралося керівництво громади, прийшли освітяни, учні Синівської ЗОШ та ДТПНЗ «Синівський ПАЛ», жителі села.

Перед присутніми виступили заступник Синівського сільського голови  Владислав ОВЧАРЕНКО, учитель історії та правознавства Олексій ЛАРЧЕНКО, учні Синівської ЗОШ. Усі присутні схилили в скорботі голови перед пам'яттю тих, хто не повернувся з війни, та вшанували їх хвилиною мовчання. На знак подяки за мирне сьогодення поклали квіти на братську могилу визволителів.

Завдання молодого покоління – ніколи не забувати людей, які врятували рідну країну в ті грізні роки. Наша пам’ять  і є виявом найвищої любові, яка надихає і сьогодні наших визволителів на Сході України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь