Синівська громада
Сумська область, Роменський район

Привітання сільського голови з Днем знань!

Дата: 01.09.2021 09:34
Кількість переглядів: 1484

Шановні педагоги, дорогі учні, батьки !

Фото без описуЩиро вітаю всіх Вас із традиційним вересневим святом першого дзвоника – Днем знань – єдиним  святом, яке  є одночасно   особистим для кожного і загальним для всіх, хто вчить та навчається, адже саме з нього починається дорога в майбутнє, до нових звершень та самостійного життя. Особливим і  важливим  цей день є для наших  першачків, які, тримаючись за батьківські руки, вперше ступлять на незвіданий шлях.  Не менш важливим він є і для майбутніх випускників,  яким  скоро  доведеться ідти у доросле життя та обирати свою професійну стежину.  У цей день бажаю вам  любити рідну мову і землю, поважати працю і знання, бути сумлінними і розумними учнями. Нехай завжди з вами буде поруч підтримка та розуміння ваших рідних та близьких.

Шановні освітяни! Висловлюю вам щирі слова вдячності за  вашу самовіддану працю,  мудрість і турботу, за виховання впродовж  багаторічної  копіткої праці  свідомих українців, з якими  ви  щиро ділитеся своїми знаннями, любов’ю та теплом. Щастя вам та  міцного здоров’я, натхненної праці та творчих успіхів! Нехай цьогорічний першовересень принесе  нашим дітям  широкі обрії знань, педагогам – задоволення від результатів роботи та вдячних учнів,  батькам – віру в щасливу долю їхніх дітей!
Зі святом вас усіх!  З початком нового навчального року!

З повагою, сільський голова   Олег ТИХОНЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь