Синівська громада
Сумська область, Роменський район

Інтернет-субвенція для Синівської громади

Дата: 27.07.2021 09:15
Кількість переглядів: 567

Фото без описуІнтернет – необхідність для розвитку країни. Це фундамент, на якому будується успішна цифрова держава. На сьогоднішній день Уряд затвердив розподіл 483,8 млн гривень 670 територіальним громадам для реалізації проекту “Інтернет-субвенція”.

Серед даних громад Синівка не пасе задніх і вже отримала 200 000 гривень для проведення тендерної процедури по підключенню Великоліського сільського клубу, також після даної процедури мешканці даного села теж зможуть в індивідуальному порядку заключити договір з провайдером і отримати можливість користування інтернетом. Чому Великий ліс. Тому що до уваги бралися ті села, в яких є заклади соціальної сфери, але взагалі відсутній інтернет, в Синівській громаді - це Великий ліс.

Але це ще не все. На сьогоднішній день вже сформований список закладів соціальної сфери в яких також відсутнє підключення до інтернету, хоч в самому селі він є. Вже ведуться розрахунки, скільки це буде коштувати і яка частина коштів буде залучатися: держави, області, та громади.

Проект матиме значний соціальний ефект, адже завдяки йому люди отримають можливість вперше підключитися до оптичного інтернету. Це допоможе забезпечити рівний доступ та можливості для кожного українця.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь