A A A K K K
для людей із порушенням зору
Синівська громада
Сумська область, Роменський район

ОЛЕГ ТИХОНЕНКО ВЗЯВ УЧАСТЬ В ОБЛАСНІЙ НАРАДІ ПО ПИТАННЮ ПІДПИСАННЯ МЕМОРАНДУМУ ПРО СПІВПРАЦЮ МІЖ МІНІСТЕРСТВОМ АГРАРНОЇ ПОЛІТИКИ ТА ПРОДОВОЛЬСТВА УКРАЇНИ, СУМСЬКОЮ ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЄЮ ТА ВСЕУКРАЇНСЬКОЮ АСОЦІАЦІЄЮ ГРОМАД

Дата: 21.07.2021 17:37
Кількість переглядів: 330

Як повідомив перший заступник міністра аграрної політики та продовольства України Тарас ВИСОЦЬКИЙ, головні завдання Міністерства в підписанні меморандуму – активне поширення програм державної підтримки серед фермерів та спільна взаємодія для розвитку сільських територій.

 

«Через два паралельні майданчики, Сумську облдержадміністрацію та громадськість, в особі Всеукраїнської асоціації громад, ми хочемо отримати зворотній зв'язок, а саме інформувати громади щодо програм і реформ, які впроваджує Міністерство, та отримати пропозиції від громад. Ми націлені на ефективний розвиток громад, бо це базис добробуту життя сільських територій», – говорив перший заступник міністра.

 

Голова Сумської облдержадміністрації Дмитро ЖИВИЦЬКИЙ зазначив, що підписання меморандуму про співпрацю – важливе для Сумщини і для всієї України. Метою меморандуму є налагодження співпраці та взаємодії всіх органів влади за для розвитку новостворених громад.

 

«Аграрна галузь є провідною на Сумщині. Наше завдання – це створення робочих місць та налагодження нових виробництв із переробки. Голови громад мають зрозуміти, де є можливості для розвитку. Ми відкриті для будь-яких позитивних ініціатив, які будуть максимально підтримані нами. Завдання – відпрацювати механізми та домовитись про повну підтримку всіх рівнів у проектах, що будуть втілюватися в громаді, районі, області та державі.

 

За словами виконавчого директора Всеукраїнської асоціації громад Івана СЛОБОДЯНИКА, будь яка реформа – це живий процес, що потребує адекватного і вчасного зворотного зв’язку.

 

«Хочеться, щоб наша співпраця стала своєрідним майданчиком територіальних громад, платформою, яка зможе доносити інформацію від центральної та обласної влади до громад і навпаки», – наголосив він.

 

Також в Сумському національному аграрному університеті відбулася нарада з головами райдержадміністрацій, сільських, селищних, міських рад з питань взаємодії органів виконавчої влади та місцевого самоврядування. Учасники заходу мали змогу поспілкуватися з Тарасом Висоцьким щодо взаємодії органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, та з ректором Сумського національного аграрного університету Володимиром ЛАДИКОЮ – щодо перспектив співпраці науковців та територіальних громад області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь