Синівська громада
Сумська область, Роменський район

ОЛЕГ ТИХОНЕНКО ВЗЯВ УЧАСТЬ В ОБЛАСНІЙ НАРАДІ ПО ПИТАННЮ ПІДПИСАННЯ МЕМОРАНДУМУ ПРО СПІВПРАЦЮ МІЖ МІНІСТЕРСТВОМ АГРАРНОЇ ПОЛІТИКИ ТА ПРОДОВОЛЬСТВА УКРАЇНИ, СУМСЬКОЮ ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЄЮ ТА ВСЕУКРАЇНСЬКОЮ АСОЦІАЦІЄЮ ГРОМАД

Дата: 21.07.2021 17:37
Кількість переглядів: 354

Як повідомив перший заступник міністра аграрної політики та продовольства України Тарас ВИСОЦЬКИЙ, головні завдання Міністерства в підписанні меморандуму – активне поширення програм державної підтримки серед фермерів та спільна взаємодія для розвитку сільських територій.

 

«Через два паралельні майданчики, Сумську облдержадміністрацію та громадськість, в особі Всеукраїнської асоціації громад, ми хочемо отримати зворотній зв'язок, а саме інформувати громади щодо програм і реформ, які впроваджує Міністерство, та отримати пропозиції від громад. Ми націлені на ефективний розвиток громад, бо це базис добробуту життя сільських територій», – говорив перший заступник міністра.

 

Голова Сумської облдержадміністрації Дмитро ЖИВИЦЬКИЙ зазначив, що підписання меморандуму про співпрацю – важливе для Сумщини і для всієї України. Метою меморандуму є налагодження співпраці та взаємодії всіх органів влади за для розвитку новостворених громад.

 

«Аграрна галузь є провідною на Сумщині. Наше завдання – це створення робочих місць та налагодження нових виробництв із переробки. Голови громад мають зрозуміти, де є можливості для розвитку. Ми відкриті для будь-яких позитивних ініціатив, які будуть максимально підтримані нами. Завдання – відпрацювати механізми та домовитись про повну підтримку всіх рівнів у проектах, що будуть втілюватися в громаді, районі, області та державі.

 

За словами виконавчого директора Всеукраїнської асоціації громад Івана СЛОБОДЯНИКА, будь яка реформа – це живий процес, що потребує адекватного і вчасного зворотного зв’язку.

 

«Хочеться, щоб наша співпраця стала своєрідним майданчиком територіальних громад, платформою, яка зможе доносити інформацію від центральної та обласної влади до громад і навпаки», – наголосив він.

 

Також в Сумському національному аграрному університеті відбулася нарада з головами райдержадміністрацій, сільських, селищних, міських рад з питань взаємодії органів виконавчої влади та місцевого самоврядування. Учасники заходу мали змогу поспілкуватися з Тарасом Висоцьким щодо взаємодії органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, та з ректором Сумського національного аграрного університету Володимиром ЛАДИКОЮ – щодо перспектив співпраці науковців та територіальних громад області.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь