A A A K K K
для людей із порушенням зору
Синівська громада
Сумська область, Роменський район

ПРИЙМАЛЬНЕ ВІДДІЛЕННЯ ЩЕ ОДНІЄЇ ЛІКАРНІ НА СУМЩИНІ НЕЗАБАРОМ БУДЕ ЗДАНЕ В ЕКСПЛУАТАЦІЮ

Дата: 07.07.2021 18:03
Кількість переглядів: 314

Голова Сумської облдержадміністрації Дмитро ЖИВИЦЬКИЙ проінспектував приміщення для розміщення відділення невідкладної допомоги Сумської центральної міської клінічної лікарні, що зведені в рамках реалізації президентської програми «Велике будівництво»

Будівельна готовність цього об’єкту станом на 5 липня 2021 року становить 100%. За кошти державного бюджету для цього відділення лікарні вже придбано та встановлено комп’ютерний томограф. пройти всі дозвільні процедури та запустити в роботу найближчим часом.

«Відділення вже добудоване. І сьогодні ми робитимемо все можливе для того, щоб воно якнайшвидше було здане в експлуатацію. Зокрема, пришвидшуємо оформлення дозвільних документів і запускаємо в роботу КТ, – зазначив Дмитро Живицький, проінспектувавши відділення разом із народним депутатом Ігорем ВАСИЛЬЄВИМ. – Жителі обласного центру мають лікуватись в європейських умовах».

Довідково.

Роботи з проведення капітального ремонту приміщення для розміщення відділення невідкладної допомоги Сумської центральної міської клінічної лікарні розпочато в жовтні 2020 року. Загальна кошторисна вартість об’єкта склала 7,4 млн грн. Це кошти державного та місцевого бюджетів.

За весь період будівництва виконані наступні ремонтно-будівельні роботи:опорядження фасаду, заміна окремих віконних та дверних блоків, опорядження приміщень, заміна сантехнічного обладнання, улаштування системи відеоспостереження  відділення невідкладної допомоги;облаштування ганку та пандусу, заміна віконних та дверних блоків  в приміщенні поліклініки;улаштування МАФу та благоустрій прилеглої території.

Також у відділенні встановлено нове сучасне діагностичне обладнання, яке потребує значного збільшення потужностей електромереж. Тож за окремим проєктом планується проведення робіт щодо збільшення потужностей електромереж лікарні.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь