Синівська громада
Сумська область, Роменський район

ПРОГРАМА ПРЕЗИДЕНТА «ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО» НА СУМЩИНІ ТРИВАЄ: РЕМОНТУЮТЬСЯ ДОРОГИ МІСЦЕВОГО ЗНАЧЕННЯ

Дата: 07.07.2021 17:57
Кількість переглядів: 388

На замовлення ДП «Дороги Сумщини» розпочато поточний середній ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення О 190302 Кириківка – Мирне – Сонячне, км 0+000-км 17+200 в Охтирському районі

На даний час проведено роботи з влаштування вирівнюючого шару з щебенево-піщаної суміші та розпочато роботи з влаштування вирівнюючого шару асфальтобетону.

«У рамках програми «Велике будівництво Президента України Володимира ЗЕЛЕНСЬКОГО на Сумщині активно ремонтуються дороги, – прокоментував голова Сумської облдержадміністрації Дмитро ЖИВИЦЬКИЙ. – Радує те, що відновлюються не лише державні дороги, а й місцеві шляхи у  громадах. Це, перш за все, дороги до шкіл, закладів охорони здоров’я, туристичні маршрути».

За словами очільника облдержадміністрації, для ремонту автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у Сумській області було виділено коштів субвенції з державного бюджету в сумі 707,9 млн гривень та залишок невикористаних коштів у 2020 році в сумі 18,8 млн гривень.

Серед іншого, кошти субвенції з державного бюджету спрямовані на ремонт 32 об’єктів автомобільних доріг загального користування місцевого значення в сумі 452,3 млн гривень; ремонт 24 об’єктів вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах Сумської області в сумі 113,9 млн гривень.

Крім того, для ремонту місцевих доріг, вулиць та комунальних доріг у Сумській області у 2021 році було додатково виділено коштів субвенції з державного бюджету в сумі 129,1 млн гривень.

«Сумська облдержадміністрація контролює, щоб державні кошти використовувались ефективно, а жителі області їздили європейськими шляхами», – наголосив голова облдержадміністрації.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь