A A A K K K
для людей із порушенням зору
Синівська громада
Сумська область, Роменський район

ЧЕРГОВИЙ ОБ’ЄКТ НА РОМЕНЩИНІ БУДЕ РЕАЛІЗОВАНО В РАМКАХ ПРОГРАМИ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ «ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО»

Дата: 07.07.2021 17:11
Кількість переглядів: 336

«У вересні цього року учні Недригайлівської спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Роменського району навчатимуться в оновленому приміщенні. За літо підрядники обіцяють завершити будівельно-ремонтні роботи», - на цьому наголосила заступник голови Роменської районної державної адміністрації Валентина НАЗАРЕНКО у ході робочої поїздки до даного навчального закладу

Участь у робочій зустрічі також взяла начальник відділу освіти, культури, молоді, спорту та охорони здоров’я Роменської районної державної адміністрації Марина СУШКО.

«Ще одна школа в нашому районі цього року стане кращою і комфортнішою. Наразі підрядник ТОВ Будівельна компанія «Крос» виконує будівельно-ремонтні роботи згідно графіку. Підрядники активно працюють, щоб завершити роботи, згідно з планом. А загалом цього року на території нашого району оновиться ще одна школа – це Роменська загальноосвітня школа I-III ступенів № 7 по вул.Полтавській,32, у м.Ромни, за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку», - наголосила Валентина НАЗАРЕНКО.

«Реконструкція Недригайлівської спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів по вул. Незалежності, 25 в смт Недригайлів Сумської області проводиться в рамках програми Президента України «Велике будівництво». На сьогодні підрядною компанією вже залито підлогу в кабінетах на третьому поверсі, проведено роботи зі шпаклювання стін. Планується провести протягом липня-серпня улаштування покриття підлоги на І-ІІ поверсі, опорядження поверхонь стелі та стін, монтаж системи водопровід та каналізації, монтаж підйомно-транспортного обладнання», - розповіла начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Недригайлівської селищної ради Ніна СЕРДЮК.

Відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 12 квітня 2021 року № 297-р «Про інвестиційні програми і проекти регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися у 2021 році за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку» на реалізацію проєкту з реконструкції Недригайлівської ЗОШ виділено 14786,34786 тис. гривень та з обласного бюджету Сумської області 1773,28843 тис. гривень.

Навчальний заклад розрахований на 802 учня, навчається 630 учнів.

«Завдяки цьому проєкту діти, які навчаються в Недригайлівській спеціалізованій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів зможуть отримати якісну освіту в комфортних та безпечних умовах», - наголосила начальник відділу освіти, культури, молоді, спорту та охорони здоров’я Роменської районної державної адміністрації Марина СУШКО.

«Усі проєкти, включені до програми «Велике будівництво», які реалізуються на Роменщині, поза сумнівом, мають велике соціальне значення і спрямовані на підвищення якості життя в Україні», - підсумувала заступник голови Роменської районної державної адміністрації Валентина НАЗАРЕНКО.

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь