A A A K K K
для людей із порушенням зору
Синівська громада
Сумська область, Роменський район

Велика подія для Синівської громади

Дата: 18.06.2021 14:08
Кількість переглядів: 1794

Сьогодні, 18 червня 2021 року, біля приміщення відділу ЦНАП було людно. Всі присутні зібралися з нагоди важливої події - урочистого відкриття відділу ЦНАП Синівської сільської ради. Це справді велике досягнення , і нам приємно, що саме наша громада отримала можливість однією з перших, з близько 600 громад України , відкрити відділ ЦНАП, який відповідає всім сучасним вимогам та європейським стандартам.

Надійними партнерами нашої громади по створенню відділу ЦНАП стали українські та шведські експерти Програми «U – LEAD з Європою».

На даний час  відділ ЦНАП має можливість надавати 107 адміністративних послуг за різними життєвими ситуаціями. Принцип надання послуг: «Доступно всім - зручно кожному!»

Ідея взяти участь у конкурсі по створенню відділу в громаді належала сільському голові Олегу ТИХОНЕНКУ, який приклав багато зусиль для того, щоб втілити цю ідею в життя.Тож розпочинаючи офіційну церемонію відкриття до вітальної промови було запрошено голову Синівської сільської ради О. Тихоненка. Він привітав усіх присутніх зі святом та розповів про партнерство з міжнародною Програмою, про фінансову допомогу, навчання спеціалістів відділу та вручив  Сертифікати  покращення якості надання адміністративних послуг для населення працівникам відділу ЦНАП .

Після урочистого перерізання стрічки всі присутні  мали змогу на власні очі пересвідчитись , що в приміщенні є всі умови для отримання якісних адміністративних послуг.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь