A A A K K K
для людей із порушенням зору
Синівська громада
Сумська область, Роменський район

Капустинський ЗДО «Журавлик» гостинно відкрив двері для дошкільнят

Дата: 09.06.2021 18:06
Кількість переглядів: 528

У Купустинському старостаті сьогодні надзвичайно важливе свято, до якого ми важко і довго йшли, долаючи різні перепони аби наблизити день відкриття після ремонту заклад дошкільної освіти «Журавлик» , бо це потребувало неабияких коштів і багато праці, звичайно потрібно буде ще пофарбувати фасад, подоробляти деякі дрібниці, і ми це звичайно зробимо, просто в зв’язку з погодніми умовами дана робота відтермінувалась, а так як дітки дуже скучили за дитячим садочком ми чекати не могли.

І сьогоднішнє відкриття дитсадка свідчить про те, що, маючи бажання і приклавши зусилля, разом можна й гору посунути з місця. І це ще раз є доказам того, що ми обрали достойного голову сільської ради, Олег Іванович доклав чимало зусиль та праці для того, щоб жителі села Капустинці мали змогу відводити діток у садочок. Щирі слова подяки хочеться сказати Благодійному фонду «Разом з КЕРНЕЛ» який неодноразово підтримував наш старостинський округ, надаючи благодійну допомогу і в цьому році також не відмовили нам, виділивши 284614,00 грн.., на ремонт даху та системи опалення ЗДО «Журавлик», сьогодні в нас присутній його представник Сторожева Тамара Миколаївна, яка приклала для цього чимало зусиль, також дякуємо нашим місцевим одноосібникам: Кононенку Сергію Володимировичу, Тарасенку Костянтину Сергійовичу, Панченку Ярославу Анатолійовичу, Онопрійчі Анатолію Володимировичу, які оплатили матеріали і послуги підрядника по встановленню водопровідної та каналізаційної системи, щирі слова вдячності говоримо Хоменку Євгенію Васильовичу, керівнику Синівського ліцею , вихованцями та майстрами якого виконані роботи по шпаклюванню стін з нанесенням декоративної штукатурки, ФГ «Агро-Нива-2019» в особі Тарасенка Сергія Миколайовича який придбав електроплиту для харчоблоку, Грищенко Світлану Володимирівну керівника ФГ «Агровибір» за придбання та доставку будівельних матеріалів. І Всім тим, хто допомагав у облаштуванні та ремонті приміщень, це колектив дитячого садочка, батьки вихованців, і небайдужі жителі нашого села звичайно . Адже діти – це наше майбутнє, це найдорожче у житті і саме заради них ми працюємо, творимо та змінюємо наші села на краще. 

     Відкриття садочка. незабутнє свято, тож ще раз хочу привітати діточок, їхніх батьків та колектив працівників садочка із отриманням відремонтованого затишного приміщення і побажати, щоб діти були здоровими, щасливими та багато чому навчились в цьому закладі всім здоров’я, добра, миру, злагоди та доброї долі.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь