A A A K K K
для людей із порушенням зору
Синівська громада
Сумська область, Роменський район

Звіт про результати проведення публічного громадського обговорення питання оптимізації закладів освіти: Капустинський ЗЗСО, Подільківський ЗЗСО, Підставський ЗДО

Дата: 11.05.2021 12:36
Кількість переглядів: 680

Фото без описуВідповідно до Порядку проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 року № 996, 19 квітня 2021 року Синівською сільською радою було розміщено на офіційному сайті сільської ради повідомлення про проведення публічного громадського обговорення у формі надання письмових зауважень і пропозицій (у тому числі в електронному вигляді)   питання  оптимізації мережі,  а  саме:

Інформаційні матеріали (аналіз даних в сфері освіти та проєкт рішення сесії сільської ради щодо оптимізації мережі закладів освіти додаються).

У повідомленні про оприлюднення було зазначено, що зауваження та пропозиції з метою оцінки та вивчення думки громадськості щодо проекту подаються протягом 20 днів з дати опублікування повідомлення про його проведення на адресу: 42533, Сумська область, Роменський район, село Синівка, вулиця Спортивна, будинок, 2, або за  електронною адресою: sinivka18@ukr.net

 

Під час публічного громадського обговорення на вказану адресу   надійшло 3 звернення від :

  1. Карпець В.В. завідуюча ЗДО «Ялинка», яка зазначила, що кількість дітей станом на 01.09.2021 рік становить – 9. З копіями заяв батьків.
  2. Кревсун О.О. директор Подільківської ЗОШ І-ІІІ ступенів, запропонувала провести модернізацію газової котельні та системи опалення, яка знизить затрати орієнтовно до 55 000 грн.
  3. Сірик О.І. директор Капустинської ЗОШ І-ІІІ ступенів, надала інформацію стосовно кількості учнів у закладі на 2021-2022 навчальний рік, яка складає менше 25 осіб.

 

Зазначені звернення будуть доведені до відома депутатів сільської ради для врахування при прийнятті рішень щодо оптимізації мережі закладів освіти.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь