A A A K K K
для людей із порушенням зору
Синівська громада
Сумська область, Роменський район

Консультуюча онлайн зустріч в рамках проекту «Розбудова національного механізму взаємодії суб'єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми»

Дата: 05.05.2021 17:11
Кількість переглядів: 674

Торгівля людьми залишається однією з найгостріших в Україні у зв’язку із складною економічною ситуацією, збройним конфліктом на сході України та запровадження карантинних заходів через COVID 19.

Відбулася консультуюча он лайн зустріч в рамках проекту «Розбудова  національного механізму взаємодії суб'єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми» з Синівською територіальною громадою.

Захід відбувся за ініціативи координатора проектів ОБСЄ в Україні, за фінансової підтримки Уряду Канади.

Експертка з протидії торгівлі людьми в Сумскій області Крістіна Сахно під час зустрічі акцентувала увагу на виявленні та наданні допомоги постраждалим особам від торгівлі людьми. Вона наголосила на тому, що торгівля людьми є злочинним бізнесом, сучасною формою рабства, що грубо порушує права людини. Існує чимало різноманітних видів експлуатації: усиновлення (удочеріння) у комерційних цілях, використання в порнобізнесі, використання у військових конфліктах, залучення до злочинної діяльності, примус до зайняття проституцією, рабство, примусова праця. Ці злочини, як правило, приховані, бо постраждалі не хочуть згадувати пережиті ними страхіття. У кожному регіоні України працюють підрозділи боротьби зі злочинами, пов’язані з торгівлею людьми. Це спеціалізовані структури Національної поліції України, завданням яких є виявлення та припинення дій злочинців у сфері торгівлі людьми. Підрозділи сприяють поверненню осіб, які постраждали від торгівлі людьми за кордоном.

Також на зустрічі обговорювалась  процедура отримання статусу особи, яка постраждала від торгівлі людьми.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь