Синівська громада
Сумська область, Роменський район

Консультуюча онлайн зустріч в рамках проекту «Розбудова національного механізму взаємодії суб'єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми»

Дата: 05.05.2021 17:11
Кількість переглядів: 698

Фото без описуТоргівля людьми залишається однією з найгостріших в Україні у зв’язку із складною економічною ситуацією, збройним конфліктом на сході України та запровадження карантинних заходів через COVID 19.

Відбулася консультуюча он лайн зустріч в рамках проекту «Розбудова  національного механізму взаємодії суб'єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми» з Синівською територіальною громадою.

Захід відбувся за ініціативи координатора проектів ОБСЄ в Україні, за фінансової підтримки Уряду Канади.

Експертка з протидії торгівлі людьми в Сумскій області Крістіна Сахно під час зустрічі акцентувала увагу на виявленні та наданні допомоги постраждалим особам від торгівлі людьми. Вона наголосила на тому, що торгівля людьми є злочинним бізнесом, сучасною формою рабства, що грубо порушує права людини. Існує чимало різноманітних видів експлуатації: усиновлення (удочеріння) у комерційних цілях, використання в порнобізнесі, використання у військових конфліктах, залучення до злочинної діяльності, примус до зайняття проституцією, рабство, примусова праця. Ці злочини, як правило, приховані, бо постраждалі не хочуть згадувати пережиті ними страхіття. У кожному регіоні України працюють підрозділи боротьби зі злочинами, пов’язані з торгівлею людьми. Це спеціалізовані структури Національної поліції України, завданням яких є виявлення та припинення дій злочинців у сфері торгівлі людьми. Підрозділи сприяють поверненню осіб, які постраждали від торгівлі людьми за кордоном.

Також на зустрічі обговорювалась  процедура отримання статусу особи, яка постраждала від торгівлі людьми.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь