Синівська громада
Сумська область, Роменський район

У Синівській громаді відкрито сучасну амбулаторію!

Дата: 17.03.2021 17:38
Кількість переглядів: 962

17 березня у Синівці відбулася урочиста знаменна подія – відкриття нової сучасної амбулаторії загальної практики сімейної медицини, побудованої за державні кошти в рамках  проєкту «Велике будівництво».

    На заході були присутні голова Сумської обласної державної адміністрації Василь ХОМА, голова Роменської районної державної адміністрації Денис ВАЩЕНКО, очільник Синівської громади Олег ТИХОНЕНКО, лікар загальної практики – сімейний лікар Олександр БУРЯК, представники організацій та жителі села.

       Сьогоднішній події передувала кропітка робота будівельників,  медичного персоналу, небайдужих односельчан. Але основний тягар новобудови ліг на плечі сільського голови Олега ТИХОНЕНКА, який, незважаючи на всі труднощі й проблеми, доклав максимум зусиль, щоб давня мрія медпрацівників та  жителів громади стала дійсністю.

   Присутні на церемонії відкриття ознайомилися з особливостями надання медичних послуг пацієнтам, сучасним інтер’єром медичного закладу, його просторими кабінетами, укомплектованими необхідним обладнанням,  висловили своє захоплення від побаченого та надію, що віднині жителі зможуть отримувати кваліфіковану медичну допомогу  в  своїй громаді.

Велика шана і  подяка усім хто не був байдужим і долучився до створення нової сучасної амбулаторії для жителів Синівської громади. Будьте здорові!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь