A A A K K K
для людей із порушенням зору
Синівська громада
Сумська область, Роменський район

Проєкти рішень №' «Проєкти рішень 30 сесії восьмого скликання»

Кількість переглядів: 54
Скликання: 8 скликання
Сесія: 30 сесія
Тип документу: Проєкти рішень
Дата: 28.06.2023
Номер документу: '
Назва документу: Проєкти рішень 30 сесії восьмого скликання
Прикріплені файли:
  1. Про створення юридичної особи – комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Синівської сільської ради (0.09 МБ)
  2. Про надання дозволу на розроблення документації із землеустрою щодо відведення земельних ділянок орієнтовною площею 6,8 га та 16,7 га у постійне користування для ведення лісового господарства державному підприємству «Ліси України» філія «Сумське лісове господарство» (0.02 МБ)
  3. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності Синівської сільської ради Роменського району Сумської області 01.01.Для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (0.02 МБ)
  4. Про затвердження Програми забезпечення життєдіяльності критичної інфраструктури Синівської територіальної громади на 2023 -2025 роки (0.04 МБ)
  5. Про внесення змін та затвердження структури виконавчих органів ТГ, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів (0.03 МБ)
  6. Про надання матеріальної допомоги на лікування (0.02 МБ)
  7. Про ліквідацію в структурі Саївського ліцею дошкільного підрозділу та затвердження Статуту в новій редакції (0.02 МБ)
  8. Про організацію харчування та встановлення вартості харчування в закладах освіти Синівської сільської ради 3 1 вересня 2023 року. (0.02 МБ)
  9. Про затвердження технічної документації та передачу земельних ділянок у власність (0.03 МБ)
  10. Про встановлення місцевих податків і зборів на території Синівської сільської територіальної громади на 2024 рік (1.19 МБ)
  11. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж під проектно-польовими дорогами на орендованих землях ТОВ «Фермерське господарство «Обрій» (0.03 МБ)
  12. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності під господарським двором (0.02 МБ)
  13. Про прийняття земельних ділянок у комунальну власність Синівської сільської ради (0.02 МБ)
  14. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для сільськогосподарського призначення ( господарський двір) (0.02 МБ)
  15. Про затвердження положення про порядок прийняття регуляторних актів Синівської сільської ради, її виконавчого комітету (0.18 МБ)
  16. Про надання в оренду земельних ділянок, які знаходяться на території Колядинецького старостинського округу Синівської сільської ради, власники яких померли (0.03 МБ)
  17. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) під проектними дорогами, польовими дорогами,проектними валами, водотоками, лісосмугами в оренду (0.02 МБ)
  18. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації на гідротехнічну споруду та водний об'єкт в оренду (0.02 МБ)
  19. Про затвердження технічної документації та прийняття в управління земельних ділянок, які знаходяться на території Синівської сільської ради, власники яких померли (0.04 МБ)
  20. Про надання в оренду земельних ділянок, які знаходяться на території Колядинецького старостинського округу Синівської сільської ради, власники яких померли (0.03 МБ)
  21. Про внесення змін до рішення Синівської сільської ради від 19.12.2022 «Про бюджет Синівської сільської територіальної громади на 2023 рік» (0.07 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь