A A A K K K
для людей із порушенням зору
Синівська громада
Сумська область, Роменський район

Порядок денний №' «ПОРЯДОК ДЕННИЙ двадцять дев’ятої сесії восьмого скликання 23.05.2023 року»

Кількість переглядів: 60
Скликання: 8 скликання
Сесія: 29 сесія
Тип документу: Порядок денний
Дата: 15.05.2023
Номер документу: '
Назва документу: ПОРЯДОК ДЕННИЙ двадцять дев’ятої сесії восьмого скликання 23.05.2023 року
Прикріплені файли:
  1. Порядок денний (0.21 МБ)
  2. Про внесення змін до рішення Синівської сільської ради від 19.12.2022 «Про бюджет Синівської сільської територіальної громади на 2023 рік» (0.05 МБ)
  3. Про внесення змін до Програми підготовки територіальної оборони та місцевого населення до участі в русі національного спротиву в Синівській сільській територіальній громаді на 2022-2024 роки» (0.05 МБ)
  4. Про затвердження Положення про відділ освіти, молоді , спорту, культури та туризму Синівської сільської ради (0.03 МБ)
  5. Про затвердження Програми оздоровлення та відпочинку дітей на 2023 рік (0.05 МБ)
  6. Про організацію місцевої пожежної охорони на території Синівської сільської ради (0.03 МБ)
  7. Про внесення змін та затвердження структури виконавчих органів ТГ, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів (0.02 МБ)
  8. Про затвердження Програми розвитку та підтримки статутної діяльності громадської організації «Організації ветеранів Липоводолинської, Синівської територіальних громад Сумської області» на 2023 рік (0.03 МБ)
  9. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для сільськогосподарського призначення ( господарський двір) (0.02 МБ)
  10. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності під господарським двором (0.02 МБ)
  11. Про затвердження технічної документації та передачу земельних ділянок у власність (0.02 МБ)
  12. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 2,0 га для ведення особистого селянського господарства Товстій Анастасії Володимирівні (0.02 МБ)
  13. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 2,0 га для ведення особистого селянського господарства Товстій Єлизаветі Володимирівні (0.02 МБ)
  14. Про надання дозволу на виготовлення документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності (0.02 МБ)
  15. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою, що забезпечує еколого-економічне обґрунтування сівозміни та упорядкування угідь (0.02 МБ)
  16. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та виділення земельних часток (паїв) (0.02 МБ)
  17. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для розміщення та експлуатації споруд електронних комунікацій (0.02 МБ)
  18. Про надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва розміром 3,58 умовних кадастрових одиниць, ¼ частина Дрегвалю Івану Івановичу, ¼ частина Дрегваль Олені Володимирівні, ¼ частина Дрегвалю Владиславу Володимировичу, ¼ частина Галущенко Людмилі Володимирівні (0.02 МБ)
  19. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,12га для ведення індивідуального садівництва Товстому Володимиру Володимировичу (0.02 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь